February 3Feb 3 Ја сам то решавао смањивањем фајла у ПДФ читачу. И неколико пута сам подносио клот пријаву без прилога и онда ишао на измену пријаве и тамо аплоудовао фајлове. Једном сам аплоудовао фајлове, па се нешто вратио корак у назад да погледам. Онда је изгледало као да нисам додао ни један фајл и није хтео да прима фајлове. Предао као да нема документацију и онда на измени пријаву видео да постоје фајлови које сам раније аплоудовао.
February 3Feb 3 Otvorite dev tools u chromu na F12 i onda konzolu. Kad krene da baca crvene greške krenete iz početka.
February 4Feb 4 Je l probao neko u pošti da odradi prijavu? Imaju li tamo bolju konekciju ili i tamo zeza..?
February 4Feb 4 Menu je juče uveče oko 23 proradio "svoj na na svome", ali zato nije radila geosrbija.
February 4Feb 4 https://n1info.rs/biznis/sofronijevic-rok-za-podnosenje-prijava-za-legalizaciju-produzen-za-tri-dana/
February 4Feb 4 Jel se i vama pojebao ešalter? Piše na login stranici crvenim razvojno okruženje i ne prepoznaje mi juzer i pas koji koristim već pet godina. Jutros mi je radio.
February 4Feb 4 1 hour ago, Hamlet Strašni said:Jel se i vama pojebao ešalter? Piše na login stranici crvenim razvojno okruženje i ne prepoznaje mi juzer i pas koji koristim već pet godina. Jutros mi je radio.Meni radi normalno.
February 5Feb 5 Molim za savet. Mama je nepokretna, negovateljice treba da je cuvaju i imam frku da ne potpise sa njima ugovor o dozivotnom izdrzavanju jer je pocela blaga demencija, a to mozda ode na gore brzo. Ja sam jedina naslednica, vec smo davno uradile ugovor o poklonu, ovaj stan gde zivim mi je poklonila. To se pre radilo tako sto se ode u sud s ugovorom, overi se i to je to. Da li sad moze isto to? Da sastavimo ugovor o poklonu za ostalo i da notar dodje na kucu? (Znam da izlaze na teren) Je l moze tako jednostavno? Hvala unapred, sva se tresem od svega
February 5Feb 5 Може тако. Само имај на уму да ако бележник посумња да је дементна неће оверити уговор. Ако можеш прибави налаз да је у стању да потпише уговор од неког вештака неуропсихијатра.