Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanje za pravnika

Featured Replies

Ја сам то решавао смањивањем фајла у ПДФ читачу. И неколико пута сам подносио клот пријаву без прилога и онда ишао на измену пријаве и тамо аплоудовао фајлове.

Једном сам аплоудовао фајлове, па се нешто вратио корак у назад да погледам. Онда је изгледало као да нисам додао ни један фајл и није хтео да прима фајлове. Предао као да нема документацију и онда на измени пријаву видео да постоје фајлови које сам раније аплоудовао.

• Replies 7k
  • Views 637.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I to da ga šalješ ljudima koji nisu pravnici. Plus smem glavu da stavim da bi najmanje 30% njih reklo "Uf ne koristim ja mejl, pusti na Vajber grupu".

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Mali intermezzo na pravnoj temi za drugare advokate Casopis "Odvjetnik - organ advokatske komore u zagrebu" , Kraljevina Jugoslavija, izlazio jednom mesecno, od osnivanja advokatskih komora Zagre

• Ayatollah
    Ayatollah

@Tihajeza   Razvod bez pitanja starateljstva i podele zajedničke imovine je skoro pa administrativna formalnost. U poslednje vreme se čak diskutuje o tome da ovakve razvode preuzmu da rade n

Posted Images

Otvorite dev tools u chromu na F12 i onda konzolu. Kad krene da baca crvene greške krenete iz početka.

Ne radi Moj do mojega, ne radi Geosrbija, Knweb štuca

Je l probao neko u pošti da odradi prijavu? Imaju li tamo bolju konekciju ili i tamo zeza..?

Menu je juče uveče oko 23 proradio "svoj na na svome", ali zato nije radila geosrbija.

Moj do mojega sad radi, ali su obe varijante Geosrbije totalno las.

produženje zakonskog roka izjavom za medije

pise i na sajtu, rekla gospodja ministarka

Jel se i vama pojebao ešalter? Piše na login stranici crvenim razvojno okruženje i ne prepoznaje mi juzer i pas koji koristim već pet godina. Jutros mi je radio.

1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Jel se i vama pojebao ešalter? Piše na login stranici crvenim razvojno okruženje i ne prepoznaje mi juzer i pas koji koristim već pet godina. Jutros mi je radio.

Meni radi normalno.

Свој на своме ради а ГеоСрбија ни макац избацује грешку 404.

1 hour ago, Ayatollah said:

Meni radi normalno.

Povratio se i meni posle pola sata.

Molim za savet. Mama je nepokretna, negovateljice treba da je cuvaju i imam frku da ne potpise sa njima ugovor o dozivotnom izdrzavanju jer je pocela blaga demencija, a to mozda ode na gore brzo. Ja sam jedina naslednica, vec smo davno uradile ugovor o poklonu, ovaj stan gde zivim mi je poklonila. To se pre radilo tako sto se ode u sud s ugovorom, overi se i to je to. Da li sad moze isto to? Da sastavimo ugovor o poklonu za ostalo i da notar dodje na kucu? (Znam da izlaze na teren) Je l moze tako jednostavno?

Hvala unapred, sva se tresem od svega

Може тако. Само имај на уму да ако бележник посумња да је дементна неће оверити уговор. Ако можеш прибави налаз да је у стању да потпише уговор од неког вештака неуропсихијатра.