November 6, 2025Nov 6 4 minutes ago, Frank Pembleton said:Nemoj tako skoro mu je umrla majka.Poznata "Rada iz SNS" pravi vodja žgadije iz bloka...pomenuo je i njunije me uopšte začudilo kad sam čuo pre nekog vremena da je poverenik za blok
November 6, 2025Nov 6 4 minutes ago, ducca said:Jedan od legendarnijih uredaka sa Šarovićem na okupljanju u Sremskoj Mitrovici onomad (nažalost samo deo):ovo je bilo u tom rangu, brt deki stanković “moj najbolji prijatelj”, titule, kupovi, dete zvezde i sve u tom stilu. početak je ipak bio najjačijovana - sa nama je večeras i petar puača…..puača - dobrodošliposle sam pogledao wiki, ono tipa odigrao 10 utakmica u sezoni. bio neki tekst valjda na istinomeru o njemu, bukvalno je sve slagao što je izgovorio. zvučaće neverovatno al za njega je vučić mala beba
November 6, 2025Nov 6 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:pomenuo je i njunije me uopšte začudilo kad sam čuo pre nekog vremena da je poverenik za blokPoverenik za blokove je ona blajhana plavuša iz Pančeva Sandra Božić
November 6, 2025Nov 6 52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:poverenik = glavna sns njuška u blokuPa ne. Zvanični poverenik je Sandra Božić.Znam da je ludo i sumanuto ali je tako.A npr. Rada je nezvanično bila "glavna" u SNS u bloku...Ali nije moglo ništa ozbiljnije bez Božićke...Ova je bila kad se deli nešto i pakuju se busevi...
November 6, 2025Nov 6 Author 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:ovo je bilo u tom rangu, brt deki stanković “moj najbolji prijatelj”, titule, kupovi, dete zvezde i sve u tom stilu. početak je ipak bio najjačijovana - sa nama je večeras i petar puača…..puača - dobrodošliposle sam pogledao wiki, ono tipa odigrao 10 utakmica u sezoni. bio neki tekst valjda na istinomeru o njemu, bukvalno je sve slagao što je izgovorio. zvučaće neverovatno al za njega je vučić mala bebaBaron nad baronimahttps://www.danas.rs/sport/bivsi-napadac-zvezde-preuvelicava-svoju-biografiju-sest-klubova-ga-demantovalo/
December 13, 2025Dec 13 odgledao prenos po dolasku iz arenezvučalo je kao da igraju pred 2100 navijačakao da sam bio na nekoj drugoj utakmicisramotno
December 13, 2025Dec 13 E da. Ja utakmicu gledao na EL TV, a hajlajtse jutros na tjubu na areninom kanalu. Nebo i zemlja.
December 16, 2025Dec 16 jel se seća neko kad je bio poslednji nba prenos? danima već ne prenose ništa. kakav raspad
December 17, 2025Dec 17 Nemaju prava više na NBA kup. A koliko sam razumeo Edina svako drugo NBA finale odnosno koje prenosi Prime globalno neće moći da se gleda takođe.Potpuno je nestvarno da Plavšić danas prenosi iz Jerusalima a pre pet dana rade BG derbi iz studija. Edited December 17, 2025Dec 17 by theanswer
January 26Jan 26 izlazi svim njihovim kanalima obaveštenje, od danas popodne. I ja sam pomislila milijarda, jer, kad je beg bio cicija, jel da?