March 7Mar 7 nije ovaj je iz beogradabukvalno klon vladsilava petkovića dis-aok mi je i onaj klinc što ga vikaju ciga, mada mu dosta njih zamera preveliko loženje
March 7Mar 7 28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:nije ovaj je iz beogradabukvalno klon vladsilava petkovića dis-aok mi je i onaj klinc što ga vikaju ciga, mada mu dosta njih zamera preveliko loženjenadam se da ne misliš na filipa markovića, užasan je.od te fudbal ekipe s arene ok mi je još samo sreten rašković.saša rakić bajinović inače kolega s istorije čedomira antića i ognjena amidžića.
March 7Mar 7 nije isfoliran, ima energiju koju osećaš da je iskrenaja fudbal ionako gledam, kad ga gledam, sa 20% moždanih kapaciteta pa kad on drekne ja obratim pažnju. odavmo me više ne interesuje šta ko od komentatora priča kad gledam prenos, pogotovu fudbal
March 7Mar 7 Jedno je biti uzbuđen zbog dešavanja na terenu, drugo je drati se kao magarac u mikrofon nakon što Burnley smanji na 3-1
March 23Mar 23 Uzvraća Edin sa 'rektalni alpinista'https://x.com/Slaba_Vajda/status/2036118582581412022?s=20
May 7May 7 Isto su okačili i na rukometu Partizan-DubočicaDa li bi bilo neke reakcije ako bi se to prosledilo krovnim evropskim federacijama kao mešanje politike I sporta...
May 12May 12 On 5. 5. 2026. at 12:12, kud u maglu Simoviću said:ladno su okrenuli stranu da bi se videla zastava “srbija pobeđuje”kako je kiša zapretila transparent je prebačen na drugu stranua tu su i mita, pera i bata istaknuti članovi bežanijskog ganganadrealno
June 1Jun 1 Juče sam doživeo "prosvetljenje".Jedna od onih devojaka iz redakcije AS što čita vesti, čita o LŠ finalu i kaže PSG je pobedio Arsenal posle penala rezultatom 2:1.Ja WTF?Sretnem devojku u hodniku i pitam je kako bre 2:1?Ona mi kaže :Tako mi napisao urednik...Posle pričam sa jednim montažerom, i on mi kaže:Imaš te "kladioničarske" sajtove koji to računaju kao 2:1, a ne 4:3 ili 5:3...Eto čovek nešto nauči...