November 2, 2025Nov 2 nigde nisam napisao da darko ima neki problem, posebno ne sa kockom ili "bolešću zavisnosti". napisao sam da je lopov. valjda ti vaspitanje nalaže da se ne baviš problemima drugih ljudi u javnosti, tako da se ni ja nisam bavio stvarima za koje nisam kompetentan. nisam mu ni pozajmio nikakve pare, jednostavno ih je ukrao. i ne samo meni. ja sam ćutao i čekao da mi se javi i da kaže izvini, jbg, takva je situacija bila. to se nije desilo evo tri godine. ta spoznaja da je prošlo tri godine i još nešto što se desilo taj dan me je okinulo i zato se desilo to što se desilo. hvala što sam jajara. Edited November 2, 2025Nov 2 by alamo
November 2, 2025Nov 2 Ako je digao preko 200 jura onda treba da se zna, ako je manje moglo je da se prećuti
November 2, 2025Nov 2 u pravu si, šta je 3 godine ćutanja, trebalo je da sačekam još malo. nisam srećan što sam to uradio, daleko od toga, ali trenutno nas je 30ak (za koje ja znam) da ćutimo. nije on, kriv, svakako, mi smo, tj. ja. prihvatam da sam jajara i idemo dalje, neću dalje postovati na ovu temu.
November 3, 2025Nov 3 9 hours ago, Milošica said:Najnebitnija info ikad - sva trojica navijači Arsenala.Ako su igrali Martingale da Arsenal osvaja titulu, onda možda i nije.
November 3, 2025Nov 3 13 hours ago, Nikodije said:Ako je digao preko 200 jura onda treba da se zna, ako je manje moglo je da se prećutitzv purašević line
November 3, 2025Nov 3 29 minutes ago, Nikodije said:Arena reklamira Ćirilicu lolKad mu već daju i studio...
November 6, 2025Nov 6 petar pusča gost na terenu pred utakmiculebe mekani, nije baš ko đani onomad, al je blizukakv baron minhauzen
November 6, 2025Nov 6 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:petar pusča gost na terenu pred utakmiculebe mekani, nije baš ko đani onomad, al je blizukakv baron minhauzenNemoj tako skoro mu je umrla majka.Poznata "Rada iz SNS" pravi vodja žgadije iz bloka...
November 6, 2025Nov 6 Author Jedan od legendarnijih uredaka sa Šarovićem na okupljanju u Sremskoj Mitrovici onomad (nažalost samo deo):