February 6Feb 6 Ubedjen sam da su on i Kole prenosili prosle sedmice.Jel se zamerio nekome ili je samo nagadjanje jer sinoc nisu prenosili?
February 6Feb 6 Pa nešto ga je Miloš podprckivao u poslednjem podcastuOčigledno je palo neko ribanje zbog nečega - sve mi u glavi ona ZonaPress mada mi je to toliko neverovatno da nemam reči
February 6Feb 6 Moze neko da voli ili ne njegov stil prenosenja, ali covek 20+ godina prenosi i pravi emisije sto zvanicno na tv-u, sto online, poznaje ga ceo kosarkaski svet...za mene je br. 1... Bas bih se ozbiljno smorio da ga oteraju.
February 6Feb 6 "Priča se po gradu" da je Edin skinut sa svih prenosa...Nemam pojma da li je tačno...
February 6Feb 6 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Istekao mu ugovor pa vise ne radi.pa naravno, usudio se "balija" da kritikuje jedan stub... samo jedan od komentara ciganije na twitteru.
February 6Feb 6 7 hours ago, steins said:Pa nešto ga je Miloš podprckivao u poslednjem podcastuOčigledno je palo neko ribanje zbog nečega - sve mi u glavi ona ZonaPress mada mi je to toliko neverovatno da nemam rečikoja zonapress?jel moze da se pise razumljivo svima? zaista ne razumem ove zagonetke
February 6Feb 6 15 minutes ago, pbg12345 said:koja zonapress?jel moze da se pise razumljivo svima? zaista ne razumem ove zagonetkePa valjda postoji neka emisija koja se zove zona pres ili tako nekako gde je gostovao Ostoja i Tegi i jos tri novinara
February 6Feb 6 34 minutes ago, pbg12345 said:koja zonapress?jel moze da se pise razumljivo svima? zaista ne razumem ove zagonetkezona pres tegijeva emisija o košarci, bio je edin gost(i još dva novinara, ne mogu da se setim imena al su aktivni na yt i tw)prvobitno je sklonjen sa košarkaškog derbija, to mu ne trebao biti signal kuda takvo ponašanje “producenta” može da dovedeimao je on u “filmu” o odlasku želimira o. iz kkp zanimljive teze, koje kada ukrstim sa infoima koje imam nisu dobrodošle za nekoga ko je komentator tv arenahttps://www.instagram.com/reel/DRzPDo9DcFC
February 6Feb 6 znam sta je zonapres, ali ne gledam topa mi nije bilo jasno pominjanje u ovom konktekstumada i dalje ne razumem sta se edinu uzelo za greh?pricao protiv zvezde u zonipres?
February 6Feb 6 Jes' da otpuštaju sve koji nešto zucnu, ali zato su im se voditeljke napucale, meni dovoljno!