February 8Feb 8 1 hour ago, vememah said:Sad sam vratio da pogledam. Definitivno se čini da je prenos realizovan navrat-nanos, uključili su se sa 14 minuta kašnjenja i stvarno jeste samo jedna kamera bila korišćena. Pritom je i komentar išao iz BG studija.Štaviše, na početku je slika bila baš musava, objektiv nije bio čist pa ga je kamerman nešto kasnije obrisao.previd 1/1uspeli su da ekipu i koja je završila fudbal u ivanjici preusmere u čačak. kako je tehnika od spolja ušla u prepunu halu razlika u t° + visoka vlaga su doprineli da se pojavi vlaga na sočivimadok su došli ljudi i sve se stabilizovali, prošlo je sat i kusur
February 11Feb 11 Evo Edin u Udvajanju se zahvaljuje svima na porukama podrške. Kaže da ni on ne zna kakva je situacija kad bude imao više informacija kaže da će se oglasiti...
February 11Feb 11 On 9. 2. 2026. at 22:29, Facundo Orellana said:Pre nekoliko godina su gledali da im više ekipa radi, a sada se na svemu štedi.ovo je do abapo njihovom rasporedu je bilo kluž-borac, oni su odreagovali tek kad su ih zvali iz čačka i pitali gde ste?
February 18Feb 18 On 8. 2. 2026. at 14:06, pbg12345 said:ja sam tek ovih dana iz komentara na tviteru i forumu shvatio da njega kreteni dozivljavaju kao nekog ko nije objektivan kad je zvezda u pitanjumozda da se donese zakon da svi imaju o zvezdi govoriti iskljucivo i uvek u superlativimaOd pocetka sezone do pre nekih mesec i po sam gledao vecinu izdanja podkasta sa njim i Milosem. Nisam primetio neko veliko odskakanje u komentarisanju prema CZ i KKP, da su njegove price nerealne ili da se pojavljuju neke kritike vece od onih koje se mogu cuti I na drugim mestima, odnosno u drugim podkastima. Imao je ono "kapucino ekipa" sto nisam ispratio dok nije harper pomenuo u nekoj konverzaciji na CZ temi, sto po mom misljenju i nije bilo daleko od istine obzirom da smo vezali vise poraza I primali preko stotke gotovo na svakoj od tih utakmica.U medjuvremenu sam primetio I ja da su komentari prema njemu gotovo redom tog tipa, da je grobar, on je nasao u Beogradu tako da prica I kritikuje...I cim primetim tako nesto, verujem da je orkestrirano.Zanimljivo je ipak da je bilo ostrih komentara i za stanje kod komsija, posebno u slucaju odlaska Zeljka, pa i poentiranje da "kada vidi ko ga sve napada, onda zna da Zeljko treba da ostane".Cuo sam rekla kazala price i da iza ovoga stoji Zvezda, kao sto ti kazes, cuo i ovo za Partizan... Ali verujem da se u ovom slucaju izabralo ono resenje koje je danas u Srbiji popularno, da ga mi sklonimo iz predostroznosti, da ne kaze nesto vise... Iako mislim da je Edin dovoljno iskusan da sebi to ne dozvoli, posebno sto je sigurno i sam svestan gde radi, odnosno ko su mu sefovi. 20 godina nikome nije smetao, sada smeta.Bolesno drustvo 1/1.
February 21Feb 21 Ima li smisla pisati Ratel-u za ovo što siluju PL TV kanal? Malopre išao prenos škotske lige sa neke od Arena. Plaćaš kanal, da bi ga oni falsifikovali u neki drugi. Da ga jebem ako je to normalno da prođe, čak i u Srbiji.
March 3Mar 3 On 21. 2. 2026. at 20:54, Mindaugas Žukauskas said:Ima li smisla pisati Ratel-u za ovo što siluju PL TV kanal? Malopre išao prenos škotske lige sa neke od Arena. Plaćaš kanal, da bi ga oni falsifikovali u neki drugi. Da ga jebem ako je to normalno da prođe, čak i u Srbiji.PL TV out of context. sad ide zagrevanje Toronto Raptorsaok
March 4Mar 4 Author On 22. 2. 2026. at 16:51, levi said:Luka dobio pojačanjeI to je nešto. Ovaj ceo koncept sa tacticosima je inače vrlo gledan.
March 7Mar 7 gledam malo francusku ligu i koliko je rakić bajinović bolji od ostalih arena komentatora s fudbala...
March 7Mar 7 + hiljadunadam se da je prevazišao problem koji je imao, bukvalno je za klasu bolji od ostalih