Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

1 hour ago, vememah said:

Sad sam vratio da pogledam. Definitivno se čini da je prenos realizovan navrat-nanos, uključili su se sa 14 minuta kašnjenja i stvarno jeste samo jedna kamera bila korišćena. Pritom je i komentar išao iz BG studija.

Štaviše, na početku je slika bila baš musava, objektiv nije bio čist pa ga je kamerman nešto kasnije obrisao.

previd 1/1

uspeli su da ekipu i koja je završila fudbal u ivanjici preusmere u čačak.

kako je tehnika od spolja ušla u prepunu halu razlika u t° + visoka vlaga su doprineli da se pojavi vlaga na sočivima

dok su došli ljudi i sve se stabilizovali, prošlo je sat i kusur

• Replies 1.7k
  • Views 189.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

Pre nekoliko godina su gledali da im više ekipa radi, a sada se na svemu štedi.

Evo Edin u Udvajanju se zahvaljuje svima na porukama podrške. Kaže da ni on ne zna kakva je situacija kad bude imao više informacija kaže da će se oglasiti...

On 9. 2. 2026. at 22:29, Facundo Orellana said:

Pre nekoliko godina su gledali da im više ekipa radi, a sada se na svemu štedi.

ovo je do aba

po njihovom rasporedu je bilo kluž-borac, oni su odreagovali tek kad su ih zvali iz čačka i pitali gde ste?

lolol

On 8. 2. 2026. at 14:06, pbg12345 said:

ja sam tek ovih dana iz komentara na tviteru i forumu shvatio da njega kreteni dozivljavaju kao nekog ko nije objektivan kad je zvezda u pitanju

mozda da se donese zakon da svi imaju o zvezdi govoriti iskljucivo i uvek u superlativima

Od pocetka sezone do pre nekih mesec i po sam gledao vecinu izdanja podkasta sa njim i Milosem. Nisam primetio neko veliko odskakanje u komentarisanju prema CZ i KKP, da su njegove price nerealne ili da se pojavljuju neke kritike vece od onih koje se mogu cuti I na drugim mestima, odnosno u drugim podkastima. Imao je ono "kapucino ekipa" sto nisam ispratio dok nije harper pomenuo u nekoj konverzaciji na CZ temi, sto po mom misljenju i nije bilo daleko od istine obzirom da smo vezali vise poraza I primali preko stotke gotovo na svakoj od tih utakmica.

U medjuvremenu sam primetio I ja da su komentari prema njemu gotovo redom tog tipa, da je grobar, on je nasao u Beogradu tako da prica I kritikuje...I cim primetim tako nesto, verujem da je orkestrirano.

Zanimljivo je ipak da je bilo ostrih komentara i za stanje kod komsija, posebno u slucaju odlaska Zeljka, pa i poentiranje da "kada vidi ko ga sve napada, onda zna da Zeljko treba da ostane".

Cuo sam rekla kazala price i da iza ovoga stoji Zvezda, kao sto ti kazes, cuo i ovo za Partizan... Ali verujem da se u ovom slucaju izabralo ono resenje koje je danas u Srbiji popularno, da ga mi sklonimo iz predostroznosti, da ne kaze nesto vise... Iako mislim da je Edin dovoljno iskusan da sebi to ne dozvoli, posebno sto je sigurno i sam svestan gde radi, odnosno ko su mu sefovi. 20 godina nikome nije smetao, sada smeta.

Bolesno drustvo 1/1.

Ima li smisla pisati Ratel-u za ovo što siluju PL TV kanal? Malopre išao prenos škotske lige sa neke od Arena. Plaćaš kanal, da bi ga oni falsifikovali u neki drugi. Da ga jebem ako je to normalno da prođe, čak i u Srbiji.

Luka dobio pojačanje

c7b6d2d5ad6baa1dca0d775accd.png

• 2 weeks later...
On 21. 2. 2026. at 20:54, Mindaugas Žukauskas said:

Ima li smisla pisati Ratel-u za ovo što siluju PL TV kanal? Malopre išao prenos škotske lige sa neke od Arena. Plaćaš kanal, da bi ga oni falsifikovali u neki drugi. Da ga jebem ako je to normalno da prođe, čak i u Srbiji.

PL TV out of context. sad ide zagrevanje Toronto Raptorsa

ok

• Author
On 22. 2. 2026. at 16:51, levi said:

Luka dobio pojačanje

c7b6d2d5ad6baa1dca0d775accd.png

I to je nešto. Ovaj ceo koncept sa tacticosima je inače vrlo gledan.

pedalirali su i onog karovića što isto radi basket

gledam malo francusku ligu i koliko je rakić bajinović bolji od ostalih arena komentatora s fudbala...

+ hiljadu

nadam se da je prevazišao problem koji je imao, bukvalno je za klasu bolji od ostalih

Je l to onaj izBosne?