Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Koji je drugi? Ja ne nalazim prenos ni na jednom drugom kanalu osim Arene Premium 1.

Edited by vememah

• Replies 1.7k
  • Views 189.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

1 minute ago, vememah said:

Koji je drugi? Ja ne nalazim prenos ni na jednom drugom kanalu osim Arene Premium 1.

Baš htedoh to da napišem.

Racionalno objašnjenje svakako ne postoji, zajebavaju korisnike zato što im se može.

Just now, Halvard said:

Racionalno objašnjenje svakako ne postoji, zajebavaju korisnike zato što im se može.

zato sto Novak nije uz vlast...

da je uz vlast islo bi na 10 Arena i RTSu...

Smanjuju popularnost sporta

5 minutes ago, vememah said:

Jedan feed je centralni teren ali to počinje od 14h, drugi feed je teren broj 1. Na ostalim kanalima će biti kad počne Danilovićka na jednom itd.

Edited by theanswer

Pokojni Sport klub be like:

I grobovi naši Bečom će se borit, po dvorovima šetat i plašit gospodu

Arena koristi autorska prava da ukloni snimke Novakovog pumpanja na društvenim mrežama. :D

44 minutes ago, fusion_ said:

Arena koristi autorska prava da ukloni snimke Novakovog pumpanja na društvenim mrežama. :D

Good luck with that.

8nIFYbf.jpeg

Jel ovo Pesikan prenosi tenis?

• 3 weeks later...

Koliko vidim od utorka kreću AP4, AP5 i Tenis

Edited by theanswer

1 hour ago, theanswer said:

Koliko vidim od utorka kreću AP4, AP5 i Tenis

i Adrenalin

Kako ova jebena Ecovizija pili po nervima, da su hteli da okupe iritantnije likove, teško bi mogli.

Kapiram da svaki put kad se to emituje u Srbiji nastane jedna nova divlja deponija fantom

Pa ima i poseban kanal Ecovizija :D

Sad kad imaju sve prenose lagano neće sve da prenose, jebe im se. Večeras nijedan fudbal ne prenose. A ima interesantnih.

na 101 kanalu u današnjoj šemi od live prenosa imaju: 3 naša predstavnika u LK, portugal superkup, 1 prijateljsku ARS-TOT, 2 odbojke (1/4f LN), tenis i WRC finska hail

izgleda da ove evropske kvalifikacije nisu u paketima do plejofa, pa im se ne da kupuju dodatne prenose.