Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Sve koji su učestvovali u kreiranju ovog "tri muve jednim udarcem" sranja treba zavezati za stolicu i pustiti ih da gledaju svoj uradak dok ne izdahnu.

Jezivo kakvo ispiranje mozga.

• Replies 1.7k
  • Views 190.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

tutnuli im bocice i dzinovski baner kokakole u mundijalski studio ... ali tek od drugog dana prvenstva he he

da gazda, naravno, mali propust, ce da bude sredjeno ....

• 3 weeks later...

U nedelju je njima (i ostalim Telekom tv u SC) otišlo hladjenje u data centru pa su sami gasili, a noćas je otišlo napajanje tako da budite spremni da nema "vraćanja" ...

A mpžda i "oprave"...

Pitao sam bas da li jos nekom stuca EON, ali izgleda da je to samo Arena, Adrenalin tv... ostalo i ne gledam dosta dugo pa sam pomislio da ima veze sa eonom. Otkad je krenulo svetsko, rekao bih, bas stuca

7 hours ago, Frank Pembleton said:

U nedelju je njima (i ostalim Telekom tv u SC) otišlo hladjenje u data centru pa su sami gasili, a noćas je otišlo napajanje tako da budite spremni da nema "vraćanja" ...

A mpžda i "oprave"...

jel bilo danas neko saopštenje, izvinjenje?

gledam sad ovu emisiju, pričaju o sinoćnim utakmicama najnormalnije, kao da su sve prenosili

Postovani korisnici Arianna-e, 

Ovim putem vas obavestavamo da je 30.06.2026. doslo do prekida u emitovanju iz studija Arena Channels Group od 02:27 pa do navedenog termina na sledecim kanalima: Newsmax Balkans do 03:29; Balkan Trip do 07:49; Euronews do 09:12; Arena 1 Premium, Arena 2 Premium, Arena 3 Premium, Arena 4 Premium, Arena 5 Premium do 09:27; Arena Fight do 10:46;  Agro Tv, Dexy Tv, Super Star, Superstar 2, Superstar 3 do 11:40.

Nielsen Audience Measurement

Ne znam s čim je u vezi momenat vraćanja kanala ali oni su definitivno totalno nesposobni...

U zvaničnom saopštenju kažu da spremaju pokretanje novih kanala pa je zato došlo do raspada sistema. :D

u sred svetskog prvenstva... ko da su kolubara pa da mora leti da rade remont

Nije u pitanju remont...

Realno potpuni raspad na jedinom mestu koje u normalnim firmama praviš da "prežive nuklearni udar"...

Gore je nego što izgleda...

Njima se to desi u sred Mundijala. Aj sva sreća kurtonski javni servis prenosi sve do kraja pa ne zavisimo od ovih raspada

kako im se u Infrmeru ne istope serveri nabijem ih na qrac. njih jesu pravili da prežive nuklearku kao bubašvabe

To je jos jedan dokaz da informer niko i ne gleda. Arena trenutno verovatno ima najvecu gledanost u istoriji, zagreju se serveri i sve rikne.

Tu je tzv. "Data centar" za sve ove telekomove televizije ENS, AS, NMB, i BT i svašta nešto ...

Prosto došao djavo po svoje budżili su ga u startu sad se plaća cena. Speltakularno da naju belap ne servera nego opreme za hladjenje...

Sve ce to Vucic u DC u KG da tera i dobro (samo)naplati.