July 31, 2025Jul 31 Prirodni sledeći korak je da komentatori izbegavaju da izgovaraju imena hrvatskih klubova i igrača, pa onda blur-ovanje
July 31, 2025Jul 31 1 hour ago, theanswer said:Ne vidim ni da će Hrvate ove sezone da prenose. Nema u šemi.verovatno ih je smorila prica o neizvesnosti hr lige, gde su se tri tima borila za titulu do kraja, dosta se o tome pricalo i ovde i poredilo sa nasom cemernom ligom, pa su resili da je bolje da to ne pratimo vise. Edited July 31, 2025Jul 31 by Nikodije
August 15, 2025Aug 15 14 minutes ago, 189- said:arena nije kupila prava za ep u kosarci? nije valjda smo osudjeni na rtsMozda bude na fibinom sajtu bez komentatora...
August 15, 2025Aug 15 13 minutes ago, radisa said:Mozda bude na fibinom sajtu bez komentatora...pa svakako ce se juriti strimovi ako ostanemo samo sa rtsom.
August 15, 2025Aug 15 Author Jesu to uspeli da ubiju PL TV? Inače slepčinama ton ide ispred slike pošto su poslali svog degenerika da prenosi s lica mesta, što je na ovim prostorima i dalje mitska stvar za realizaciju.
August 15, 2025Aug 15 10 minutes ago, ducca said:Jesu to uspeli da ubiju PL TV? Inače slepčinama ton ide ispred slike pošto su poslali svog degenerika da prenosi s lica mesta, što je na ovim prostorima i dalje mitska stvar za realizaciju.Govna, prošle sezone su puštali prenos, ali sa domaćim komentatorom. Što je i dalje bilo podnošljivije jer si mogao da gledaš tekmu bez 16 upada Soccer i Mozzart Beta.
August 15, 2025Aug 15 44 minutes ago, 189- said:meni se cini da je kanal ubiven vec odavno. jos tokom prosle sezoneJa sam gledao uvod u tekmu, bili Owen, Mekmanaman i ekipa. I kad je počeo prenos, mrak. Mislim da će skremblovati samo tekme, program ostaje. Edited August 15, 2025Aug 15 by Mindaugas Žukauskas
August 16, 2025Aug 16 On 31. 7. 2025. at 15:10, levi said:Hrvate će verovatno da izbegavaju dok ne prođe oluja@Milosh76
August 21, 2025Aug 21 Tandem Gojsović i Žugić jure po firmi ljude da ih sve kolektivno učlane u onaj ANUS....Kvalitetna debilana...
August 24, 2025Aug 24 Nisam ranije imao Arene, pa ne znam da li je oduvek tako, ali evo sad posle utakmice Radnički Niš-Partizan na programu je Oviedo-Real. Uključuju se tek u nekom petom minutu na Oviedo-Real, iako je Partizan završio na vreme, ali prvo su išle izjave trenera, pa reklame, pa opet reklame....
August 24, 2025Aug 24 6 minutes ago, Zico said:Nisam ranije imao Arene, pa ne znam da li je oduvek tako, ali evo sad posle utakmice Radnički Niš-Partizan na programu je Oviedo-Real. Uključuju se tek u nekom petom minutu na Oviedo-Real, iako je Partizan završio na vreme, ali prvo su išle izjave trenera, pa reklame, pa opet reklame....Tako je stalno. Obaveze sponzora, pa sve ostalo