Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Ne vidim ni da će Hrvate ove sezone da prenose. Nema u šemi.

• Replies 1.7k
  • Views 189.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

Prirodni sledeći korak je da komentatori izbegavaju da izgovaraju imena hrvatskih klubova i igrača, pa onda blur-ovanje

Hrvate će verovatno da izbegavaju dok ne prođe oluja

1 hour ago, theanswer said:

Ne vidim ni da će Hrvate ove sezone da prenose. Nema u šemi.

verovatno ih je smorila prica o neizvesnosti hr lige, gde su se tri tima borila za titulu do kraja, dosta se o tome pricalo i ovde i poredilo sa nasom cemernom ligom, pa su resili da je bolje da to ne pratimo vise.

Edited by Nikodije

• 3 weeks later...

arena nije kupila prava za ep u kosarci? nije valjda smo osudjeni na rts

14 minutes ago, 189- said:

arena nije kupila prava za ep u kosarci? nije valjda smo osudjeni na rts

Mozda bude na fibinom sajtu bez komentatora...

13 minutes ago, radisa said:

Mozda bude na fibinom sajtu bez komentatora...

pa svakako ce se juriti strimovi ako ostanemo samo sa rtsom.

• Author

Jesu to uspeli da ubiju PL TV? Inače slepčinama ton ide ispred slike pošto su poslali svog degenerika da prenosi s lica mesta, što je na ovim prostorima i dalje mitska stvar za realizaciju.

10 minutes ago, ducca said:

Jesu to uspeli da ubiju PL TV? Inače slepčinama ton ide ispred slike pošto su poslali svog degenerika da prenosi s lica mesta, što je na ovim prostorima i dalje mitska stvar za realizaciju.

Govna, prošle sezone su puštali prenos, ali sa domaćim komentatorom. Što je i dalje bilo podnošljivije jer si mogao da gledaš tekmu bez 16 upada Soccer i Mozzart Beta.

meni se cini da je kanal ubiven vec odavno. jos tokom prosle sezone

44 minutes ago, 189- said:

meni se cini da je kanal ubiven vec odavno. jos tokom prosle sezone

Ja sam gledao uvod u tekmu, bili Owen, Mekmanaman i ekipa. I kad je počeo prenos, mrak. Mislim da će skremblovati samo tekme, program ostaje.

Edited by Mindaugas Žukauskas

On 31. 7. 2025. at 15:10, levi said:

Hrvate će verovatno da izbegavaju dok ne prođe oluja

@Milosh76 sleep

Hnl.png

Tandem Gojsović i Žugić jure po firmi ljude da ih sve kolektivno učlane u onaj ANUS....

Kvalitetna debilana...

Nisam ranije imao Arene, pa ne znam da li je oduvek tako, ali evo sad posle utakmice Radnički Niš-Partizan na programu je Oviedo-Real. Uključuju se tek u nekom petom minutu na Oviedo-Real, iako je Partizan završio na vreme, ali prvo su išle izjave trenera, pa reklame, pa opet reklame....

6 minutes ago, Zico said:

Nisam ranije imao Arene, pa ne znam da li je oduvek tako, ali evo sad posle utakmice Radnički Niš-Partizan na programu je Oviedo-Real. Uključuju se tek u nekom petom minutu na Oviedo-Real, iako je Partizan završio na vreme, ali prvo su išle izjave trenera, pa reklame, pa opet reklame....

Tako je stalno. Obaveze sponzora, pa sve ostalo