Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

Uspeh je i doci do original tona, sa nase tekme

Edited by villiem

• Replies 1.7k
  • Views 189.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

On 24. 8. 2025. at 22:17, Zico said:

Nisam ranije imao Arene, pa ne znam da li je oduvek tako, ali evo sad posle utakmice Radnički Niš-Partizan na programu je Oviedo-Real. Uključuju se tek u nekom petom minutu na Oviedo-Real, iako je Partizan završio na vreme, ali prvo su išle izjave trenera, pa reklame, pa opet reklame....

Jedino na PL kanalu nemaš nikakve prekide, ali su govnari sa Arene vratili srpske komentatore umesto Engleza.

• 2 weeks later...

van_basten na RTV forumu:

Nabudžili su 16 kanala [Arena sporta] i opet danas ne prenose dve od osam utakmica kvalifikacija za sp. Ali zato u to vreme puštaju snimak turskog košarkarkaškog plej ofa od pre 4 meseca. Naravno na hrvatskom sport klubu na 11 kanala idu sve utakmice. Plus i osam mečeva afričkih kvalifikacija, dok na areni prenose samo jedan.

Verovatno nemaju dovoljno komentatora?

Za paprenu cenu koju naplaćuju morali bi imati.

Ovo što čovek piše je ozbiljan blam za firmu koja se toliko upinjala da uspostavi monopol nad sportskim prenosima.

Edited by vememah

2 hours ago, vememah said:

van_basten na RTV forumu:

nešto nije u redu ovde, prenosili su dve samo u ova dva ranija termina, a stoji da prenose još 4 večeras

Ja tek sad vidim da su uveli Arena Premium 4 i 5, koje ja ne SBBu nemam (tj. imam ali su onemogućene) gde prenose kvalifikacije za svetsko... Znao sam da će kad tad to da urade i traže još para...

2 hours ago, levi said:

nešto nije u redu ovde, prenosili su dve samo u ova dva ranija termina, a stoji da prenose još 4 večeras

To je i rečeno valjda? Od osam utakmica ne prenose dve, tj. prenose šest.

Hvala bogu da nemaju prava na US Open, tek bi to bilo rasulo.

• 2 weeks later...

izgleda da su nasledili od SK i prava za prenose turnira u golfu,

jedino što ne znaju gde će s tim pa ga pustili na kanalu ArenaTenis ¯\_(ツ)_/¯

Novi Arena kanali nemaju dozvolu za emitovanje ni u jednoj državi, tvrdi crnogorski regulator AMU, koji je zabranio Telemachu da ih distribuira, o šta se ovi zasad oglušuju.

CV0uQoO.png

https://amu.me/wp-content/uploads/2025/09/UP-I-04-043-25-231-2-Upozorenje-EON.pdf

https://amu.me/wp-content/uploads/2025/09/UP-I-04-043-25-232-2-Upozorenje-EON-Sat.pdf

Edited by vememah

• 3 weeks later...

Ja sam Sport Klub dosta kritikovao zbog nekih novinara ali Arena je sramota kakve komentatore imaju. Što je najgore sada kada nema konkurencije mogu da budu još gori jer nemamo više izbora.

Kad god upalim tv, na Areni igra Hercegovac protiv Čačka.

Naredni, treći najveći gubitaš u zemlji, prošle godine bila je firma Arena čenels grupa. U pitanju je firma u stopostotnom vlasništvu Telekoma Srbija. Kako se može videti iz finansijskih izveštaja, u 2024. godini Arena je ostvarila neto gubitak u iznosu od oko 111 miliona evra, što je povećanje u odnosu na 2023, kada je gubitak iznosio 67 miliona. To je povećanje gubitka od čak oko 65 odsto.

N1 Info RS
No image preview

Kontinental, Železara i Telekomova Arena najveći gubitaši...

Kontinental Automotiv Srbija, Železara Smederevo i Telekomova Arena čenels grupa bili su najveći gubitaši u Srbiji u 2024. godini, pokazuje izveštaj APR.

Sad je pored jebene Ecovizije čije bih aktere pekao na tihoj vatri tu i ona jebena reklama sa "Lepim". U svakom reklamnom bloku. Mržnja kao takva.

Zaposlilo Dejana Tomaševića kao voditelja, mogu i da mu daju da konentariše, ne bi bio gori bar od polovine komentatora.