Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ARENA TV

Featured Replies

A ni ljubav prema Izraelu nije mu plus u siviju

• Replies 1.7k
  • Views 189.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto

• theanswer
    theanswer

Kao i odnos prema korisnicima. Ja npr imam baš loše iskustvo sa sbb-om. Nikakve razlike tu u suprotnosti sa mts nema iz mog iskustva. Što se tiče komentatora ja zameram ljudima koji otvoreno učestvu

• El prestao neko da navija za KK i FK CZ zbog Terze i Drčele? A problem im je što neko živi od komentarisanja sporta na Areni

Posted Images

On je očigledno znao da se nešto sprema i jasno mu je bilo...

Pre par nedelja ga sretnem u redu za lift pošto radimo u istoj zgradi, i krenemo sa uobičajenom zajebancijom oko "Udvajanje" podkasta i on odjednom "...ovo više nema smisla ovo tovarenje oko gluposti, sad u prenosima da baš svaku reč merim... Ma jebeš ti ovo..."

I onda muk...

Nista bolje od od "inside info" koje nista ne govore

ja sam tek ovih dana iz komentara na tviteru i forumu shvatio da njega kreteni dozivljavaju kao nekog ko nije objektivan kad je zvezda u pitanju

mozda da se donese zakon da svi imaju o zvezdi govoriti iskljucivo i uvek u superlativima

Arena je u (para)drzavnim rukama?

2 minutes ago, Peter Fan said:

Arena je u (para)drzavnim rukama?

državnim, Telekom Srbija

Je l ostaje Edin na Areni ili ce morati da bude duet Kole&Plavša?

• Author

Svako ko potpiše ugovor sa Arenom automatski pristaje i na njihova pravila igre, tako da ne žalim nijednog koji se bude našao na ledu u nekom trenutku jer je nekad negde rekao nešto što je no-no. Isto važi i za Edina ako su spekulacije tačne. Ni veće buke ni manjeg qrca kada je ova tematika u pitanju, jedan od milion komentatorčića.

3 hours ago, pbg12345 said:

Sad sam vratio da pogledam. Definitivno se čini da je prenos realizovan navrat-nanos, uključili su se sa 14 minuta kašnjenja i stvarno jeste samo jedna kamera bila korišćena. Pritom je i komentar išao iz BG studija.

Štaviše, na početku je slika bila baš musava, objektiv nije bio čist pa ga je kamerman nešto kasnije obrisao.

Uz to u satnici je stvarno stajalo da je Kluž domaćin, tako da i to ide u prilog tezi iz teksta da su zaboravili da je Borac domaćin.

1v0ZR6Q.png

Ovo crno preko pola ekrana je ruka koja briše krpicom objektiv.

xIE3gEQ.png

Edited by vememah

Ladno ne prenosi ni NBA ligu,jebena Severna Koreja

1 hour ago, vememah said:

Sad sam vratio da pogledam. Definitivno se čini da je prenos realizovan navrat-nanos, uključili su se sa 14 minuta kašnjenja i stvarno jeste samo jedna kamera bila korišćena. Pritom je i komentar išao iz BG studija.

Štaviše, na početku je slika bila baš musava, objektiv nije bio čist pa ga je kamerman nešto kasnije obrisao.

Uz to u satnici je stvarno stajalo da je Kluž domaćin, tako da i to ide u prilog tezi iz teksta da su zaboravili da je Borac domaćin.

1v0ZR6Q.png

Ovo crno preko pola ekrana je ruka koja briše krpicom objektiv.

xIE3gEQ.png

gledali smo uzivo i komentarisali