Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

camembert i brie se meni svidjaju, al njih imaš i u merkatoru.

• Replies 960
  • Views 116.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

pa trebalo bi da, bar u francuskoj, ima svega i u supermarketima... evo na prvu loptu probaj obavezno comte, reblochon i boursin i ne propusti nikako meni najdrazi saint marcellin. svi ti ovi spadaju u najpopularnije, a tesko ces ih naci u srbiji.

Graindorge 

Kamamber, da ne bude zabune

Ne propusti i plavu buđ, Roquefort i Bleu d'Auvergne.

Sad sam jeo Roquefort ekstra je.

Sabani ispod Tasa i dalje nemaju sireve?

Moćo,

epoisses (čita se: epoa), ali obavezno! ako ti jako dismr, začepi nos, prevaziđi to, uzmi zalogaj i začućeš fanfare kako sviraju odu radosti u glavi.

uvek ih jedi zagrejane na sobnoj temperaturi.

@ katamaran

i da su šabani i danisu, ne postoji način da dobar francuski sir legalno pređe granicu, naši sanitarni propisi to ne dozvoljavaju. Silbo uvozi neku silesiju koječega za ugostitelje, ali sve od pasterizovanog mlakea, ali i to kilavo ide, jer su rokovi trajanja kratki, a srbi ne jedu rado smrdljive sireve. nema računice

Edited by banatjanin

ne, srbin ne jede rado sira, ali rado svira u flautu :D

Moj stariji brat ne svira flautu, ali on ima jedan perorez. Moja sestra jede rado sira.

zbunicemo mocu, sutra ce da kupi zeni flautu i perorez. sto je ipak bolje nego da je vodi u diznilend u deset uvece :lolol:

Moćo,

epoisses (čita se: epoa), ali obavezno! ako ti jako dismr, začepi nos, prevaziđi to, uzmi zalogaj i začućeš fanfare kako sviraju odu radosti u glavi.

uvek ih jedi zagrejane na sobnoj temperaturi.

@ katamaran

i da su šabani i danisu, ne postoji način da dobar francuski sir legalno pređe granicu, naši sanitarni propisi to ne dozvoljavaju. Silbo uvozi neku silesiju koječega za ugostitelje, ali sve od pasterizovanog mlakea, ali i to kilavo ide, jer su rokovi trajanja kratki, a srbi ne jedu rado smrdljive sireve. nema računice

Cita se Epoas.

Meni je najbolji boulette d'avesne. Kazu da je najjaci i po mirisu (po smradu) i po ukusu. Meni zena zabranila da ga unosim u stan.

Samo koziji od lokalnog seljaka, 400 din kilo+surutka.

Sent from my Micromax A310 using Tapatalk

Fala na predlozima.

@aram dokle ta podmetanja :mad:

• 1 month later...

Znam da su sirevi ali nema teme o jogurtima: koji se kome vise grcki jogurt dopada, Grekos ili Dukatos?

Ja danas uzeo oba i nema neke razlike: Grekos mi ima bolji ukus na prvu, Dukatos ima puniji aftertejst.

A?

meni se to uopste ne svidja,taj grcki jogurt..meni je to nekako pretesko a ja jedem masno,nemam pojma u cemu je fora al mi ne lezi