Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ništa ne fali ni dobrom sjeničkom siru kad se izmrvi preko krompirića, pobiberi i ovlaš pospe ljutom tucanom paprikom.

• Replies 960
  • Views 116.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ako je verovati mojoj zeni a ja bih tu bio oprezan ima razlike izmedju nemackog kvarka i naseg svapskog, u masnoci. po njoj, kvark je manje masan i neukusniji zapravo neutralniji i zbog toga je npr super za nemacki cizkejk. mislim super je i svapski, samo moras da pazis da kupis jako mlad koji je isto bezukusan i neslan.

veruj zeni! :)

• 3 months later...

da li neko zna koliki je procenat m.m. u urda (vurda) siru? guglam i nema podataka, samo tehnologija i sl.

meni taj sir mnogo ukusan a prodavac mi preporucio umesto odvratne elle kojoj je najslicniji po nutritivnoj vrednosti

• 2 weeks later...

Poslednjih par meseci se ne skidam sa "Pirotskog školskog"...po meni bolji od "Pecorinija".

To je to, i mislim da ima samo ne znam gde. Do skoro je na pijaci na Vidikovcu postojala radnja koja je vukla mlečne proizvode iz Pirota i Caribroda ali su je zatvorili ili preselili.

http://www.mlekarskaskolapirot.edu.rs/mlekarica.html

Imaš Pirotski (taj školski) u Univeru(oko 1050 din),mada sam ga viđao i u Rodi u 62.Kada malo duže odstoji i osuši se rado ga koristim mesto parmezana

Edited by Barti66

A ko proizvodi onaj neki "Deda Stoja" pirotski kackavalj? Posto na slici isto pise mlekarska skola. Da ne bude sve autenticno a kao Zlatiborac?

Deda Stoja je odlican, kupio sam ga vec nekoliko puta, mislim da sam ga hvalio ovde.

Nemam pojma,taj nesam konzumirao.Možda škola proizvodi više modela,što bi i imalo logike.Za prvi znam pouzdano jer sam isti taj dobio direktno iz škole pre nekog vremena i vizuelno kao i ukusom su identični.Gde ima deda Stoje?

U vecim Maksijima. Doduse, nisam kupio jedno mesec dana, a tamo je odeljenje sa sirevima kao kinder-jaje, nikad ne znas sta ce te sacekati.

Čini mi se da Vero prednjači u raznolikosti ponude sireva?

A ko proizvodi onaj neki "Deda Stoja" pirotski kackavalj? Posto na slici isto pise mlekarska skola. Da ne bude sve autenticno a kao Zlatiborac?

Probao juče "Deda Stoju", mešanac,po meni lošiji od klasičnog " Pirotskog,mekši i ukusom korak iza,ima neki čudan onaj stajski šmek na trenutke,a ja to ne mogu da oprostim.