January 16, 201510 yr U dokumentarcu BBCija prikazani su pacijenti sa kolitisom i, cini mi se, parkinsonom koji su olaksani plasibom. Pogledajte, sve je sa priznatih i poznatih univerziteta (koristim ovde pozivanje na autoritet posto o samoj materiji nista ne znam).
January 16, 201510 yr http://www.mdexplorer.rs/placebo-nocebo-i-pozicija-alternativne-medicine/ odlican clanak o placebu i nocebu i alternativi... Edited January 16, 201510 yr by gagilija
January 16, 201510 yr ja se bas skenjavam ovih dana jer tako cujem od jednih prijatelja da lece svoju nevakcinisanu decu homeopatskim lekovima,a jos su i medicinski radnici :( Баш сам хтео да напишем да ми је лекарка нудила за бепце хомеопатски лек за имунитет. Ајд разумем да на одрасле некако ради плацебо ефекат, али каква је то глупост за бебе???
January 16, 201510 yr meni je interesantno i čudno da je u Nemačkoj homeopatija totalno priznata i gomila lekara opšte prakse su i stručnjaci za homeopatiju (tj takav im je naslov, npr "Doktor Hans Kriger, specijalista opšte medicine i homeopatije"
January 16, 201510 yr mom mužu od svih prirodnih i neprirodnihtm lekova a koji se reklamiraju uzduž i popreko, pomaže jedino jedan nemački homeopatski lek na koji smo sasvim slučajno nabasali
January 16, 201510 yr Баш сам хтео да напишем да ми је лекарка нудила за бепце хомеопатски лек за имунитет. Ајд разумем да на одрасле некако ради плацебо ефекат, али каква је то глупост за бебе??? Pa i taj je placebo za roditelje, da im smiri živce, biće uvereni da je bebin imunitet nesalomiv.
January 16, 201510 yr da, i jedna mamina drugarica koja već decenijama živi u Parizu nam je kad sam ja bila dete nudila homeopatske lekove koji su tada bili popularni u Francuskoj (kako je sada već ne znam, ali kao što rekoh u Nemčiji je totalno normalno), pa je moja mama rekla "ovaj khm naime, ne bih ja to"
January 16, 201510 yr Pa i taj je placebo za roditelje, da im smiri živce, biće uvereni da je bebin imunitet nesalomiv. Биће да си у праву. И још дају беби савршено безбедан лек, куд ћеш боље.
January 16, 201510 yr Баш сам хтео да напишем да ми је лекарка нудила за бепце хомеопатски лек за имунитет. Ајд разумем да на одрасле некако ради плацебо ефекат, али каква је то глупост за бебе??? sta znaci nudi? u smislu preporucila, ili u smislu prodaje i zaradjue tim nudjenjem?
January 16, 201510 yr meni je interesantno i čudno da je u Nemačkoj homeopatija totalno priznata i gomila lekara opšte prakse su i stručnjaci za homeopatiju (tj takav im je naslov, npr "Doktor Hans Kriger, specijalista opšte medicine i homeopatije" mom mužu od svih prirodnih i neprirodnihtm lekova a koji se reklamiraju uzduž i popreko, pomaže jedino jedan nemački homeopatski lek na koji smo sasvim slučajno nabasali Nemačka homeopatija: najbolja na svetu.
January 16, 201510 yr sta znaci nudi? u smislu preporucila, ili u smislu prodaje i zaradjue tim nudjenjem? Препорука, и то после нашег питања шта да радимо током зиме. Сумњам да зарађује продајом, мислим да им фармацеути дају семинаре и сл. - ваљда има неки лекар овде да објасни тачно како то функциониште.
January 16, 201510 yr Hm, sad sam malo guglao i vidim da bar dva čoveka koja se bave homeopatijom u Srbiji imaju zvanje profesora na medicini. e. gramatika Edited January 16, 201510 yr by Malkmus
January 16, 201510 yr Ne znam zašto vas to iznenađuje - ne rade ljudi ništa ilegalno, a prilika je da se (dodatno) zaradi. Meni neko da ponudi da valjam neškodljivu ušećerenu vodicu budalama, teško bi mi bilo da odbijem.
January 16, 201510 yr Nemačka homeopatija: najbolja na svetu. ja sam svoje napisala, a vi kako 'oćete