spina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Hehehe,imam jedno pitanje, posto vidim da si ti najupuceniji ovde, sta je najbolje raditi za skidanje spojlera sa kukova? tu imam malo masnih naslaga, dobro i na stomaku, ali za stomak me briga, ne zanimama me da mi se vide trbusnjaci. Trcanje? krenuo sam prosli ponedeljak svako vece da trcim, i malo korigovao hranu (izbacio hleb, ali slatkise ne mogu bas tako lako jos uvek), inace ja sam 185 i 105 Edited March 13, 2012 by spina
henrik larsson Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kad si već u teretani, baci se lepo na traku. Brzo hodanje, pa onda lagano trčanje.
spina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dosadno mi je u teretani na traci, probao sam par puta, i uvek mi se zavrti u glavi kada treba da sidjem sa iste, sada trcim po betonu znam da ne valja, ali kada krene malo lepse vreme, eto mene na olimpu svako vece, tamo mi je najbolje
henrik larsson Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Za tvoju kilažu generalno nije zgodno trčati ozbiljno, pogotovo na betonu, otići će ti zglobovi u kurac. Bolje brzo hodanje na traci ili brze šetnje bilo gde.
spina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Da znam, ali ja imam tu kilazu (100-105kg) imam vec jedno 6-7 godina, meni iskreno ne predstavlja problem, kada trcim, trcim lagano maximum od 8 do 10kmph ako je verovati androidu, to i nije neko veliko opterecenje, e sad znam da u buducnosti mogu imati probleme... nista pocecu sad u teretani brzo hodanje sa malo uspona, mada opet dzabe i to kada posle odem na basket i skacem ko budala
henrik larsson Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Mada ono, ja sam tu tvoje visine, i sad sam posle ove usrane zime na nekih 95+ kila, reklo bi se, i nije mi nekako svejedno, ne bih baš trčao dok se ne vrnem na 90.
spina Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 dobro ti si navikao na tu kilazu, i za to ti tako izgleda. ja sam pre jedno dve godine dosao na 93kg, i izgledao sam nekako kao kostur, barem meni, ne bih voleo opet da imam tako malo kila stotka je za mene prava :D
pacey defender Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Ne znam kako ti uspeva da izgledaš kao kostur sa 185-93. Ja sam 187-70. Po tvojim kriterijumima ja se odavno vodim kao nestalo lice. :D Edited March 14, 2012 by pacey defender
spina Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nemam pojma, ali ne stoji mi ta kilaza nikako hehehe uspeo si da me nasmejes
Milogled Bluff Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ti si ocigledno monstrum, cim dizes tolike tezine. Zato verujem da za tvoje zglobove nije nikakvo opterecenje da nose tu kilazu. Prema tome, sumnjam da bi ti trcanje predstavljalo problem.BTW, jesi razmisljao da se ozbiljnije bavis powerliftingom? Mislim, ako prakticno bez ikakvog iskustva dizes 2 x svoju tezinu na deadliftu i blizu 1,5 na benchu, sta bi bilo posle godinu-dve ozbiljnog treninga? Jesi li ti svestan da se neko sa takvim predispozicijama radja jednom u 10 godina?
spina Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Pa kazem ja, meni trcanje ne pada tesko uopste, nemam nikakve tegobe, u pocetku mi je kondicija bila problem ali sada posle sedam dana je vec lakse.Nisam razmisljao o tome, to me je pitao i vlasnik teretane u koju idem, ali me ne zanima to, bavim se drugim stvarima u zivotu, teretana mi je samo rekreacija, neka fizicka aktivnost. Inace sada gledam ove sto se bave powerliftingom, pa to su zverine jbt. Ja evo idem 6 meseci ali ne vidim da mi se misici nesto definisu, primecujem da su mi se ledja i ramena povecala, ruke su mi prirodno vece, mada ima i tu napretka, ali kontam da za to treba vise od godinu dana.@Matilda hahaha :lol: Edited March 14, 2012 by spina
Frank Pembleton Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ti si ocigledno monstrum, cim dizes tolike tezine. Zato verujem da za tvoje zglobove nije nikakvo opterecenje da nose tu kilazu. Prema tome, sumnjam da bi ti trcanje predstavljalo problem.BTW, jesi razmisljao da se ozbiljnije bavis powerliftingom? Mislim, ako prakticno bez ikakvog iskustva dizes 2 x svoju tezinu na deadliftu i blizu 1,5 na benchu, sta bi bilo posle godinu-dve ozbiljnog treninga? Jesi li ti svestan da se neko sa takvim predispozicijama radja jednom u 10 godina? http://www.youtube.com/watch?v=4Ji6jynZlqY
pt 2.0 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 ima li neko iskustvo sa dvostrukom operacijom DH na istom mestu?prognoze, problemi, upozorenja, saveti - sve?
Recommended Posts