Willow Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 burek sa krempitamaburek sa linoladomburek sa karfiolom i slaninomburek sa izmrvljenim plazmom i bendžosimaburek sa uštipcima i keljomIli, recimo, burek umočen u smesu za pohovanje i potom pržen u dubokom ulju, kao one mars čokoladice na škotski način.
nisam ja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 uuuuu deep fried burek sa nutelom, plazmom i pistaćima!!
Delija67 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 burek sa pekmezom od kajsijaburek sa sladoledom od vanileburek sa cveklom i sargarepomburek sa ajvarom i tikvicama
hoffnung Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 uuuuu deep fried burek sa nutelom, plazmom i pistaćima!!to jos moze i da se patentira kako zvucii i odmah posalje na americko trziste. jos u naslovu patenta da se doda 'crispy' :D
assück Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 pazi kad ovde ima i dobrih idejakažem ja. bendžosi su generalno OK dodatak svemu -_-
Takeshi Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 (edited) burek sa leskovackom spržom(tek sam nedavno saznao sta je specijalitet koji se ovako smesno zove :D ) Edited March 14, 2011 by Takeshi
nisam ja Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 burek sa žmarom :D jel neko jeo žmare? sumnjam.nije ovo što gugl izbaciva.
Recommended Posts