Mil@n Posted February 17 Posted February 17 Navukao sam se najgore. Skupo ko đavo, na NIS pumpi 680 din doduše ima pola kile. Preukusno je. Jel ima u nekom lancu? 1
ajgor Posted February 19 Posted February 19 On 1. 2. 2024. at 8:38, Strucnjak said: Vero je imao dobru selekciju grckih ulja Bitno se suzio izbor, od ovih u kantama od 3 litre samo dve vrste. Povremeno mi na instaću iskače reklama za neku radnju skoro na uglu Đajine i Njegoševe, kod Kalenića, ne sećam se imena, pominju br tri-četiri vrste.
Eleniko Posted February 19 Posted February 19 19 minutes ago, ajgor said: Bitno se suzio izbor, od ovih u kantama od 3 litre samo dve vrste. Povremeno mi na instaću iskače reklama za neku radnju skoro na uglu Đajine i Njegoševe, kod Kalenića, ne sećam se imena, pominju br tri-četiri vrste. dobra ulja, skupi ko otrov. 1
*edited by mod Posted February 19 Posted February 19 On 16. 1. 2024. at 14:53, kud u maglu Simoviću said: gde u bg mogu da se uzmu žablji bataci Tek sad videh. Ima smrznuti u bloku 70 u marketima. Doduše pre požara, ne znam kakvo je sad stanje. 1
Eleniko Posted February 19 Posted February 19 ove nedelje bi trebalo da su počeli da rade. bilo je zatvoreno jedno 2 nedelje - ne toliko zbog požara koliko zbog kineske nove godine. a i glavna samiška je u novom delu koji nije goreo.
Eleniko Posted February 19 Posted February 19 (edited) prodavnica ribella tj bivše ribarsko gazdinstvo na kaleniću oni dobijaju ok ribu po normalnim cenama iz hrvatske 2x nedeljno - barbun, mol, luc a možeš kupiti najjeftinije njihov fabrički humus koji je vrlo solidan, čak sam ga video u lokalnoj samiški na ostrvu /veliki lanac masoutis/ inače ako te ne mrzi da čistis usoljenu ribu iz konzerve i praviš sama filete, mogu da ti poklonim konzervu koju valjda imam još u ormanu Edited February 19 by Eleniko 1
morgana Posted February 19 Posted February 19 (edited) 12 minutes ago, Eleniko said: prodavnica ribella tj bivše ribarsko gazdinstvo na kaleniću oni dobijaju ok ribu po normalnim cenama iz hrvatske 2x nedeljno - barun, mol, luc a možeš kupiti najjeftinije njihov fabrički humus koji je vrlo solidan, čak sam ga video u lokalnoj samiški na ostrvu /veliki lanac masoutis/ inače ako te ne mrzi da čistis usoljenu ribu iz konzerve i praviš sama filete, mogu da ti poklonim konzervu koju valjda imam još u ormanu hvala ti nazalost, sad ne bih bila u mogucnosti da preuzmem konzervu, moram da mirujem, ali javljam ti se da te podsjetim za koji mjesec (nekog od porodice cu da posaljem u ribellu da mi uzme srdele, kad bude na kalenicu) Edited February 19 by morgana 1
kud u maglu Simoviću Posted February 23 Posted February 23 jedan sirotiljski post sve pohvale za maksijev majonez, manje je konzistentan od tomija, a ukusom(meni bar) približniji onom domaćem 👌🏻
Frank Pembleton Posted February 23 Posted February 23 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: jedan sirotiljski post sve pohvale za maksijev majonez, manje je konzistentan od tomija, a ukusom(meni bar) približniji onom domaćem 👌🏻 Ko ga proizvodi? Pošto Maxi nema proizvodni pogon za majonez. Koliko znam. Piše na ambalaži. Bar bi moralo.
Stela Posted February 27 Posted February 27 @ivy Stigao iranski tahini i u Arash! Opskrbila sam se . 1
morgana Posted March 8 Posted March 8 koje masline kupujete i gdje? odustajem od susenih, mnogo su masne, a one u salamuri koje znam su toliko kisele da je svejedno jesu li masline, krastavcici ili paprika, ukus se izgubi. 1
Recommended Posts