Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

sve znam

ovo nije (bila) moja ciklama!

:rolf:

sent from bubamoto

14 hours ago, darling said:

Ove ja spremala u subotu ljudima, jos ja uzela dve kutije. I slogirala se od cene, ali su puno bolje od onih obicnih suvih. I kuvaju se samo pet minuta.

Taljatele su doduse najmanji problem za spremanje od nule, ako imas masinicu. Sve ostalo je meni pakao. 

14 minutes ago, Host said:

Proveri da li u tvojoj radnji mozes da kupis De Cecco, de facto standard za zabarsko testiste masovne proizvodnje.

Probaću.

rezancometrija :)

sent from bubamoto

De Cecco sam slabo viđao kod nas, bila neka tura u metrou ali čini mi se samo u jednom navratu.

Zato se pojavio Rummo https://www.pastarummo.it/us/, trebalo bi da je sličnog kvaliteta...

Bilo jedno vreme i u Aromi, ja pokupovao velike količine, ali više nema, dugo nigde nisam video, odlična testenina, i Đejmi je rado koristi

2 minutes ago, renne said:

Bilo jedno vreme i u Aromi, ja pokupovao velike količine, ali više nema, dugo nigde nisam video, odlična testenina, i Đejmi je rado koristi

Ko i Federer Barillu :)

Nije, nije plasiranje proizvoda, skoro i da se ne vidi šta od paste otvara, ali oštro oko može da razazna

Jok
Ti uvek izmisliš nešto şto ne postoji

2 hours ago, aram said:

Meni od tih fabrickih najbolja La Molisana, imal to tamo?

ne, al ima kod mene u kuci, njih sam uzela umesto voiello sa aflatoksinom, dobro sam ubola :kecman:

Najbolja fabrička koju sam probao je Garofalo, šteta što je nema kod nas (bar ja nisam vidjao).

Skoro kupih neku Reggia, više nego ok za te pare, ispod 100 dinara/500g.

Po meni su sasvim dobre i ove domaće od durum pšenice, tipa Danubius.

Ne jedem pastu baš često, i dugo sam imao zalihu Barille pa mi dosadila, što neko već reče, ima čudnu strukturu, pa sad kad kupujem gledam da kupim neku drugu.

Barilla je u Italiji pristojna, ne više od toga, a van Italije ni to. Danubiusi i sve domaće su u moje vreme imale tendenciju da od nekuvanih predju u raskuvane za deset sekundi, tako da bih radije ipak i Barillu...