MayDay Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 14 hours ago, darling said: s jajom kilo 1200. onesvesti se https://www.maxi.rs/online/Osnovne-namirnice/Testenine/Klasicne-testenine/Makar-Tagliatelle-all-uovo-Barilla-250g/p/7191507 Ove ja spremala u subotu ljudima, jos ja uzela dve kutije. I slogirala se od cene, ali su puno bolje od onih obicnih suvih. I kuvaju se samo pet minuta. Taljatele su doduse najmanji problem za spremanje od nule, ako imas masinicu. Sve ostalo je meni pakao.
Ras Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 14 minutes ago, Host said: Proveri da li u tvojoj radnji mozes da kupis De Cecco, de facto standard za zabarsko testiste masovne proizvodnje. Probaću.
Timothy Leary Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 De Cecco sam slabo viđao kod nas, bila neka tura u metrou ali čini mi se samo u jednom navratu. Zato se pojavio Rummo https://www.pastarummo.it/us/, trebalo bi da je sličnog kvaliteta...
renne Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Bilo jedno vreme i u Aromi, ja pokupovao velike količine, ali više nema, dugo nigde nisam video, odlična testenina, i Đejmi je rado koristi
Ras Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 2 minutes ago, renne said: Bilo jedno vreme i u Aromi, ja pokupovao velike količine, ali više nema, dugo nigde nisam video, odlična testenina, i Đejmi je rado koristi Ko i Federer Barillu
renne Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Nije, nije plasiranje proizvoda, skoro i da se ne vidi šta od paste otvara, ali oštro oko može da razazna
cmrlj Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 2 hours ago, aram said: Meni od tih fabrickih najbolja La Molisana, imal to tamo? ne, al ima kod mene u kuci, njih sam uzela umesto voiello sa aflatoksinom, dobro sam ubola
mraki Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Najbolja fabrička koju sam probao je Garofalo, šteta što je nema kod nas (bar ja nisam vidjao). Skoro kupih neku Reggia, više nego ok za te pare, ispod 100 dinara/500g. Po meni su sasvim dobre i ove domaće od durum pšenice, tipa Danubius. Ne jedem pastu baš često, i dugo sam imao zalihu Barille pa mi dosadila, što neko već reče, ima čudnu strukturu, pa sad kad kupujem gledam da kupim neku drugu.
aram Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Barilla je u Italiji pristojna, ne više od toga, a van Italije ni to. Danubiusi i sve domaće su u moje vreme imale tendenciju da od nekuvanih predju u raskuvane za deset sekundi, tako da bih radije ipak i Barillu...
Recommended Posts