Frank Pembleton Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Mmmm biće probano... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Eee nego šta si uopšte radio sa slaninom? BTW, meni sad nešto u glavi da je piletina kuvana pre prženja? ....shit has hit the fan...
adam Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Eee nego šta si uopšte radio sa slaninom? BTW, meni sad nešto u glavi da je piletina kuvana pre prženja? ....shit has hit the fan... slanina se isecka na kockice pa se ubaci posto je piletina oprljena. piletina se ne kuva pre przenja nego se baci na vrelo ulje, oprlji da dobije zlatnu koricu s obe strane pa se onda u to dodaju slanina, zacini, beli luk i pecurke. pa se promesa, doda konjak, zapali, ostavi da odgori alkohol pa se nalije supom. inace - odlicno je s testeninom.
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 slanina se isecka na kockice pa se ubaci posto je piletina oprljena. piletina se ne kuva pre przenja nego se baci na vrelo ulje, oprlji da dobije zlatnu koricu s obe strane pa se onda u to dodaju slanina, zacini, beli luk i pecurke. pa se promesa, doda konjak, zapali, ostavi da odgori alkohol pa se nalije supom. inace - odlicno je s testeninom. Evo sad nadjoh znam da sam gledao ovaj pa mi se ucinilo da je to...Mada slicno je....
Haralampije Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 fala adame, juce sam spremio batake po tvom receptu, bese ukusno
adam Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 fala adame, juce sam spremio batake po tvom receptu, bese ukusno bas mi je drago da ti se svidelo. fala ramziju od obojice :)
darling Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ima neko dobar recept za corbu od belog luka bez brasna?
Čutura Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 ima neko dobar recept za corbu od belog luka bez brasna? prvi hit na gugletu :lala:
aram Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 tri glavice bluka razbi na cenove, posoli, pobiberi, malo polij muljem i dodaj kockicu putera. dobro umotaj u foliju i rkni u rernu na dvesta 20 minuta. za to vreme dinstaj na malo mulja i putera par glavica salota i jos dve glavice bluka (ovog puta ociscenog), podlivaj pilecom supicom (moze i kocka). onaj peceni bluk istisni iz ljuske u ovaj dinstani, dodaj jos pilece supe, stapnim mikserom izblendaj sve. ubaci koji list lovora, ako treba dodaj jos vode do zeljene gustine, soli i bibera.
darling Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 (edited) umem i ja tako. al sam mislila ako je neko pravio da me u zivom razgovoru pravilno usmeri, da ne lutam previse. mada je ovo sto si izguglo dobar recept ;) evo ko aram sto me je uputio (tenks, arame). dakle, da ne pocinjem bez 50 cenova? :) Edited October 30, 2016 by darling
gospa buba Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 imam izvesnu kolichinu praseceg pechenja odslave. koje je sad ladno i posledichno ga niko nece pojesti, takvi su ljudi. jel ima neka razumna reciklaza? mislim, a da nije bacanje
ivy Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 iseckas na kockice pa prznes sa przenim crnim lukom/blukom.crvenom paprikom/povrcem po zelji,zacinis....moze sa pirincem kao stir fraj,moze kao punjenje za tortilje..a mozes i u onaj Coltrejnov karfiolpirinac recept sa nau kukinga..
Recommended Posts