Jump to content
IGNORED

Recepti, kulinarski trikovi i omiljena jela - borba protiv gladi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

ja sam bre to uradila u mikrovalnoj onomad kasmo prichali o tome i super sam bila zadovoljna.

naravno ne secam se vishe shta sam radila, pa eto priike ^_^

Posted

Lako je tebi, ti si naučnica. Ja sam iz mikrovalne jeo ili presno ili ugljenisano, tj supu sa kockicama leda ili ključalu. Onda je žena odlučila da je mikrovalna nezdrava i... :bye:

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted (edited)

Lako je tebi, ti si naučnica. Ja sam iz mikrovalne jeo ili presno ili ugljenisano, tj supu sa kockicama leda ili ključalu. Onda je žena odlučila da je mikrovalna nezdrava i... :bye:

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

nije, to je zato shto sam dosta intuitivna sa mashinama, a onda i u kujni. al evo danas varnichi neki djavo, mislim da cemo se pozdraviti.

taman duzmem novu ^_^

Edited by gospa buba
Posted

varnici?? pa nemoj metal unutra crna bubo, sharpovaces ceo novi beograd  :cry:

Posted

pa i nisam, u tome je fora :D

Posted

a jel znas morzeovu azbuku? jel bi mogla da eventualno desifrujes ako ti mikrotalasna prenosi poruku vanzemaljaca?

Posted

a jel znas morzeovu azbuku? jel bi mogla da eventualno desifrujes ako ti mikrotalasna prenosi poruku vanzemaljaca?

ne znam. ne bih.

:lolol:

Posted

ne bi varnicilo bezveze, isto ko ni one knjige i prasina u interstellaru.

Posted

samo da znaš da varniči i onaj neki fancy obrub na tacnici od kafe, ako ga ima. ovo moje mučeno jaje najpre bilo poklopljeno tacnom, pa kad je krenulo da svetluca i radi bzz-bzz ja sklonim tacnicu i poklopim čašu poklopcem od vatrostalne (koji je odleteo prilikom eksplozije jajeta ali to sad nije bitno).

elem:

pazite da ne stavljate ništa od keramike što ima nešto svetlucavo po sebi!

Posted

ne bi varnicilo bezveze, isto ko ni one knjige i prasina u interstellaru.

nadamo se ondak najboljem ^_^

Posted

pa to ti kazem, mozda neko na vorumu zna morzeovu azbuku, sigurno nam javljaju sta nam je ciniti

a tebe i tvoju mikrotalasnu su izabrali da nas sve ovde spasis i povedes u bolji zivot

jab to mogu da zamislim, vec sam se emotivno autovao oko obame i armstronga

Posted

pa to ti kazem, mozda neko na vorumu zna morzeovu azbuku, sigurno nam javljaju sta nam je ciniti

a tebe i tvoju mikrotalasnu su izabrali da nas sve ovde spasis i povedes u bolji zivot

jab to mogu da zamislim, vec sam se emotivno autovao oko obame i armstronga

pa jeste, vreme je da se nekom jave. meni -_-

^_^

Posted

samo da prijavim danasnje posiranje jaja-obicno/klasicno uspesno vs. u kesi neuspesno

ustvari meni uvek uspe klasican nacin..uopste ne kontam tu kesu.

Posted

spremao sam ovu varijantu u kesi. nije loše ispalo samo što mi se čini da je praktičnije koristiti što manje kesice i potapati u džezvu. 

ima i ona varijanta da se jaje sipa u kutlaču koja se do vrha zaroni u ključalu vodu.

ali realno, ipak je to samo jaje. :D

Posted

Ja pravio u najlonu uspeh 3-1, samo jedno se odmotalo pa sam ga posle lovio kutlacom lovio.

Sledeci put ima da vezem sve i da budem miran. Jednostavno svidja mi se sto mogu i da ih zacinim.