msmodesty Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 jel probao neko kenzo power (pour homme)?Kenzo power je samo "pour homme" mada ja pozajmim povremeno od muza..
Kelt Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.
msmodesty Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.bice da je neko pobrkao nesto - ovo je bas svez parfem sa limun osnovom...
MayDay Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 novi thiery mugler sunessence - saphir soleil je da povracas dok se ne onesvestis, pa kad se osvestis opet da povracas. bljaks.
magi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala!
Mr.Mxyzptlk Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala! ni jedan ni drugi :P
gospa buba Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 upravo dobila ovaj. veri najs, nekako i starinski. sto je sad 1 kvalitet :D
gospa buba Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:i jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^
Frau Gabrijela Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ovo bi moglo i na Predmete obožavanja: essence by Narciso Rodriguez.Svideo mi se mnogo iako piše da je u osnovi cvetast, ali meni je delovao sveže i veselo. Takve cvetove mogu da podnesem. Međutim isprečilo mi se što u tom trenutku nisam mogla da dam nešto preko 80 ojri, tako da... A kada ću moći, ne zna se. I da, ne znam ima li ga u Srbiji.
luba Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama? Edited May 23, 2010 by luba
nansy Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:i jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^Da, odlican je, samo mi je isuvise jak za leto.Volim da ga koristim zimi, ali broj 2 mi nije tako istancan kao ovaj.... Stvar ukusa. :)
Tresko Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama?Pa probaj Allure. Liči.
MayDay Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mnogo mi krasan. osecam se nekako cisto i opasno. eto.. :D kupila 75ml, a zena mi dala preko jos 5 ml cistog parfema i desetak onih testera obicnih. gluperda.
Recommended Posts