Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

gospode, mirišem na mešavinu karanfilića i cimeta

Posted

ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.

Posted
ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.
bice da je neko pobrkao nesto - ovo je bas svez parfem sa limun osnovom...
Posted

novi thiery mugler sunessence - saphir soleil je da povracas dok se ne onesvestis, pa kad se osvestis opet da povracas. bljaks.

• 3 weeks later...
Posted

jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala!

Posted
jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala!
ni jedan ni drugi :P
Posted

upravo dobila ovaj. veri najs, nekako i starinski. sto je sad 1 kvalitet :D1273.jpg

Posted
Eternity_Men_Aqua_jpg_b.jpgOnako... moze da prodje za leto.
Posted

e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:gucci_rush.jpgi jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^

Posted

Ovo bi moglo i na Predmete obožavanja: essence by Narciso Rodriguez.Svideo mi se mnogo iako piše da je u osnovi cvetast, ali meni je delovao sveže i veselo. Takve cvetove mogu da podnesem. Međutim isprečilo mi se što u tom trenutku nisam mogla da dam nešto preko 80 ojri, tako da... A kada ću moći, ne zna se. sad.gif I da, ne znam ima li ga u Srbiji.

aakjys.jpg

Posted (edited)

pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajchanel-cristalle-eau-parfum-spray13542.jpgal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama?

Edited by luba
Posted
e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:gucci_rush.jpgi jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^
Da, odlican je, samo mi je isuvise jak za leto.Volim da ga koristim zimi, ali broj 2 mi nije tako istancan kao ovaj.... Stvar ukusa. :)
Posted
pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajchanel-cristalle-eau-parfum-spray13542.jpgal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama?
Pa probaj Allure. Liči.
  • 2 weeks later...
Posted

mnogo mi krasan. osecam se nekako cisto i opasno. eto.. :D bvlgari%20blv%20II.JPGkupila 75ml, a zena mi dala preko jos 5 ml cistog parfema i desetak onih testera obicnih. gluperda.