April 27, 201014 yr Author jel probao neko kenzo power (pour homme)?Kenzo power je samo "pour homme" mada ja pozajmim povremeno od muza..
April 27, 201014 yr ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.
April 27, 201014 yr Author ma neko je pobrkao nalepnice, garant. Dobro da sam dobio tester a ne celu bočicu, mirišem k'o đole proleće.bice da je neko pobrkao nesto - ovo je bas svez parfem sa limun osnovom...
April 28, 201014 yr novi thiery mugler sunessence - saphir soleil je da povracas dok se ne onesvestis, pa kad se osvestis opet da povracas. bljaks.
May 13, 201014 yr jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala!
May 14, 201014 yr jel moze zensko misljenje, koji muski parfem da uzmem, bvlgari aqua ili bvlgari aquamarine?hvala! ni jedan ni drugi :P
May 14, 201014 yr e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:i jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^
May 20, 201014 yr Ovo bi moglo i na Predmete obožavanja: essence by Narciso Rodriguez.Svideo mi se mnogo iako piše da je u osnovi cvetast, ali meni je delovao sveže i veselo. Takve cvetove mogu da podnesem. Međutim isprečilo mi se što u tom trenutku nisam mogla da dam nešto preko 80 ojri, tako da... A kada ću moći, ne zna se. I da, ne znam ima li ga u Srbiji.
May 23, 201014 yr pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama? Edited May 23, 201014 yr by luba
May 25, 201014 yr e, da. a onda me drugarica proshle nedelje bukvalno ispolivala ovim, da vidim kako je bash dobar:i jeste bash dobar. a bajat, bob ga zaboravio ^_^Da, odlican je, samo mi je isuvise jak za leto.Volim da ga koristim zimi, ali broj 2 mi nije tako istancan kao ovaj.... Stvar ukusa. :)
May 31, 201014 yr pomoc, pomoc.maman otkako pamtim koristi sanel kristal.ovajal ga sve teze nalazim, a ona je teska ko tuc za promene. znate neki koji slici njemu, a pristaje dami u godinama?Pa probaj Allure. Liči.
June 10, 201014 yr mnogo mi krasan. osecam se nekako cisto i opasno. eto.. :D kupila 75ml, a zena mi dala preko jos 5 ml cistog parfema i desetak onih testera obicnih. gluperda.