melankolic Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ja ako pomirišem više od 3, izlazim iz parfumerije poslovično zamagljenog vida i s blagom tahikardijom. što se tiče muških parfema, samo ću reć - Hugo Boss Soul. Search no more.Ja se koristim primitivnijom metodom (kad sam posebno raspoložen za drndanje prodavačica) : isprskam gomilu njihovih papirića pa ih posle mirišem kod kuće.Hvala na preporuci! Ako u skorije vreme dobiješ razglednicu s plavookim, preplanulim, mišićavim momkom, na kojoj se oseti Hugo, znaćeš od koga je. ;)
Eidyia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hubba - hubba! Nema na čem', pogledaj i Lacosteove, oni NEMAJU loš parfem, ni muški ni ženski. Zna ja.
Cruella De Ville Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Vi, devojko, ako ne radite vec u nekoj marketing agenciji, mogu samo da obavestim sve doticne agencije da ne znaju kakav talenat propustaju da zaposle i adekvatno nagrade. ovim si prodala bar deset komada, od cega, posteno priznajem, meni jedan (EDT 200ml 75?) ne radim (vise) u nekoj marketing agenciji, hvala onoj stvari a ti javi dal` sam jedina jel` da je fenomenalan, mljac.sto se tice mirisanja parfema, u mom slucaju vec kod 4. postane besmisleno, i sa kafom i bez. mada u nasim pasivnim krajevima ne doziveh da imaju kafu za tu svrhu.
msmodesty Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 udjem i pitam shta ima novo.retko kad uzmem dva puta isti. zato kupujem najmanje flashice da brzo potroshim i predjem na neshto novo.Mozda cu samo ove godine odstupiti od pravila i uzeti Hermes Kelly Caleche.
luba Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ako biste da zrtvujete 30 eura, evo.poznanica se igrala, narucila, a ono sto su joj smuckali odlicno mirise i nekako joj bas stoji.
vindabona Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Zimi i leti besomucno cedjen i konacno ubiven Novo otkrice Malo je jachiji, ali ima neku 'teresantnu notu, cekamo da malo zaladi pa da ga testiramo .
Nicol Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Malo je jachiji, ali ima neku 'teresantnu notu, cekamo da malo zaladi pa da ga testiramo .a šta očekivat od designera takvog imena? :D
Nicol Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 što se tiče muških parfema, samo ću reć - Hugo Boss Soul. Search no more.A Hugo Boss Pure? Po meni savršen ljetni parfem, lagan, sportski, prozračan.
vindabona Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 a šta očekivat od designera takvog imena? :DMissssimmmm....ziva vatra! Nije da se radujem zbog ovog vremena (ko da ga je saaam rodriguez prizv'o :)), ali danas probala i maaal'ne samu sebe iz'ela od plezira. Uh, sto volem kad ubodem pravu 'tvar :P
Eidyia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A Hugo Boss Pure? Po meni savršen ljetni parfem, lagan, sportski, prozračan.Nisam ga još mećnila pod nos. Ali oni mi općenito imaju sjajne parfeme, sviđa mi se Deep Red, možda ga pazarim za ove hladnije dane. Ili Cacharelov Liberte. Potrebito mi je temeljito tihovanje na tu temu. -_-
morgana Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 ja kontempliram o chloe-u. koliko se sjecam, super je, ali od posljednjeg susreta ima ihaj godina. ne znam, nisam pametna.
Lloyd Wyman Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 nije moj ali mi se mnogo svidja, te planiram da uskoro bude moj. :)
Valk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Od kako je za'ladilo, grejem se ovim:Samsara SHINE by Guerlain.Stvarno mi je warm'n'cozy od njega ^_^
Pixie Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jos jedan za nas zimogrozljive: 7:15 AM in Bali. By Kenzo.
KristinaS Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ja kupila ovo pre dva danane znam dal je jak ( ne volim jake )zapušen mi nos bio kad sam kupovala, a i sada je, al morala sam kupiti sebi nešto baš tada u tom momentu
Recommended Posts