Behemoth Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Moj cale je bio nestrpljiv i nije sacekao da mu objasnim kako se lepi registraciona nalepnica pa je razdvojio onaj "sendvic" i zalepio nalepnicu sa onim papirom...Da li je to validno sad? I moze li neko eventualno da ga cima zbog toga?
Idioteque Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ako je ostala samo zadnja strana papira onda možeš da je odlepiš slobodno. Ako nije ne diraj ništa, kad se nalepnica odlepi slova i brojevi ostanu na staklu i posle ništa ne valja.Taksa za novu nalepnicu je oko 3000 dinara, a kazna za oštećenu je isto nešto puno.
Zli Gli Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja imam drugi problem. Nalepnica je nalepljena regularno, lepio moj drug koji je sebi vec odradio kako treba... i ladno su brojevi bledi. Sve ostalo ok, samo brojevi kao da su isprani. Vide se kao ali ni blizu kao sto bi trebalo.Jel moze neko da me jebe za to?
copkillah Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mislim da to realno nije tvoj problem, tako si dobio. Nego, ne znam gde ovo da stavim:http://www.youtube.com/watch?v=S7sCqSVbGIs&feature=player_embeddedDa li pauk sme da diže kola ako je vozač unutra? Zar nije po zakonu ono da kola mogu da se odnesu samo ako vozač nije tu, ako je tu, dobija kaznu i to je to?
pp34 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 mozda su vec krenuli da mu dizu kad je on uleteo u kola
Čutura Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ovih dana pazite na pesacke prelaze, plavi ce da postavljaju sacekuse, ne bih se iznenadio da akcija bude organizovana sa neodlucnim pesacima koji ce da krecu da prelaze tek kada se priblizite prelazu..
copkillah Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 mozda su vec krenuli da mu dizu kad je on uleteo u kolaPa čekaj, ako se vlasnik pojavio, valjda mogu samo da naplate kaznu, ali ne i da nose?
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ovih dana pazite na pesacke prelaze, plavi ce da postavljaju sacekuse, ne bih se iznenadio da akcija bude organizovana sa neodlucnim pesacima koji ce da krecu da prelaze tek kada se priblizite prelazu..pesaku treba stati "kada pokaze nameru prelazka ulice" <_<
Idioteque Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Da vidim majčinog sina koji će da skrene iz Bulevara u Golsvortijevu bez da prekrši zakon. <_< Takvih raskrsnica koliko hoćeš, a kazna je nešto naopako velika, mislim da i dozvola leti.
pacey defender Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Buduci da je proslo dosta vremena od usvajanja novog zakona, da li je negde objavljena statistika saobracajnih prekrsaja i bilansa nesreca koja bi se mogla uporediti sa istim parametrima za vreme starog zakona?
Čutura Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 pesaku treba stati "kada pokaze nameru prelazka ulice" <_<jel ti se nikad nije desilo da pesak telefonira, cupka u mestu, vrti se i osvrce na sve strane i onda, bas u momentu kad si dva metra od prelaza zakoraci da predje? kako da mu stanes? ili svaki put zaustavljas kada vidis nekog takvog, ako je tako svaka cast..
pp34 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Buduci da je proslo dosta vremena od usvajanja novog zakona, da li je negde objavljena statistika saobracajnih prekrsaja i bilansa nesreca koja bi se mogla uporediti sa istim parametrima za vreme starog zakona?naravno da nije jer jer je, koliko se nesto prisecam, samo u prvih 6 meseci bilo mnogo vise poginulih nego lane™. nadam se da gresim.
Recommended Posts