Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Novi zakon

Vaše mišljenje o novom zakonu 38 members have voted

1. 1. Vaše mišljenje o novom zakonu

• Odličan je!
      15%
    • Mogao bi biti i bolji
      44%
    • Ma to je samo uzimanje para i ništa više
      39%

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sistem za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine počeće sa primenom od danas, na četiri lokacije u Beogradu, gde je dozvoljena brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas.

Sistem će se primenjivati u Bulevaru Mihajla Pupina – Brankov most, raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće, na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Đeram pijace, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

• 1 year later...
  • Replies 2.3k
  • Views 196.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pacey defender
    pacey defender

Ovo dvoje policajaca nisu pisali pravilnik, zaduzeni su da ga sprovode. Alvirovic, kao i otac mu, silji na sluzbenicima nizeg ranga, a u vreme izborne kampanje ce sasvim slucajno da dovede u emisiju p

• Ja imam tehnicki gde radim sva kola zadnjih mnogo godina i odradi mi probni pregled bez placanja, drugarski. Ako ne radi neka sijalica ili nesto sitno on zameni na brzaka a ovako vecih problema nije n

• Dobro, rešili su da kodifikuju super ideju što su se dosetili da hapse lamborginije i meklarene umesto njihovih vlasnika, jer zna se ko je kriv, sigurno nisu Vučićevi kumići i kumovi nego zla auta.

Posted Images

danas su, zbog tragične nesreće na novom beogradu, pbnovljene rasprave o novom zakonu sa naglaskom na pooštravanje kazni.

odavno sam napisao da vozačka dozvola treba da bude trajno oduzeta svakome koje pravosnažno osuđen za smrt u saobraćajnoj nesreći,- i to ne samo za tu kategoriju, za sve.

to se, vidim, sada provlači kao mogućnost no uz nju ide i druga sa kojom sa apsolutno ne slažem. ona o oduzimanju vozila.

vozač koji je skrivio saobraćajnu nesreću nužno ne mora da bude vlasnik vozila. producenkinja pinka koja je pregazila devojku, vozila je auto "pinka", vozač koji je sa ministrom veselinovim udario devojku vozio je auto vlade. bilo ko može da pozajmi auto drugome. tu su službena vozila firmi, rent a kar.

bojim se da će na ovome da se vodi beskrajna rasprava koja neće da promeni/popravi zakon. teši me jedino da od ovih može da se očekuje samo pogoršanje a ne popravljanje ičega.

i onom pevaču darku laziću je oduzeta dozvola posle više saobraćajki koje je izazvao pijan za volanom, skoro je imao novu, vozio je sa češkom dozvolom, pa pošto naša policija priznaje strane dozvole, nema svrhe oduzimanja naših...

5 hours ago, gone fishing said:

i onom pevaču darku laziću je oduzeta dozvola posle više saobraćajki koje je izazvao pijan za volanom, skoro je imao novu, vozio je sa češkom dozvolom, pa pošto naša policija priznaje strane dozvole, nema svrhe oduzimanja naših...

Ček, vozi pijan drogiran ali pokaže dozvolu druge zemlje, pa sutra ujutru bezbrižno sedne da vozi sa našom?

7 hours ago, gone fishing said:

ima svrhe.

ta promena mora da se desi.

svakoga ko vozi sa stranom dozvolom policija može časkom da iskrontroliše. da li je oduzeta vozačka dozvola.

neko ko je vozeći skrivio nečiju smrt ne sme više da sedne za volan. ako je profesionalac, neka promeni zanimanje. ako nije, neka ide javnim prevozom.

2 hours ago, Tihajeza said:

Ček, vozi pijan drogiran ali pokaže dozvolu druge zemlje, pa sutra ujutru bezbrižno sedne da vozi sa našom?

ne jer će onda da uzmu i našu dozvolu po automatizmu, kada je bila vest za drogiranog alkosa pevača, napisali su da je obavezan da se javi u policijsku stanicu da da izjavu povodom saobraćajke i da ponese češku dozvolu koju je pokazao saobraćajcima koji su došli na uviđaj posle saobraćajke...

• 1 month later...

U Austriji danas predlozen novi sistem za obaveznu kontrolu stan

Stari: 3-2-1

Novi: 4-2-2-2-1

Digao se auto-moto savez, udruzenje auto servisa, razni saobracajni NGOs. Kao propasce servisi bez priliva tog novca. Haha kao da radimo taj chek da bi oni postojali. Bolest mozga.

1 hour ago, bags said:

U Austriji danas predlozen novi sistem za obaveznu kontrolu stan

Stari: 3-2-1

Novi: 4-2-2-2-1

Digao se auto-moto savez, udruzenje auto servisa, razni saobracajni NGOs. Kao propasce servisi bez priliva tog novca. Haha kao da radimo taj chek da bi oni postojali. Bolest mozga.

Kontrolu čega?

Lol. Nije mi prosao edit. isuse

Godisnji obavezni check auta za registraciju.

Nov auto ide na 3 godine, pa onda dve, posle toga svaka.

Ovaj novi predlog kaze novi auto posle 4 god, pa 3 puta po dve i onda prakticno samo oni stariji od 10 god moraju svaku god.

Realno je 4 godine mnogo, taksistima i firmama za prevoz ili dostavu ne treba ni toliko da sa'rane auto. Ok ako je za fizička lica.

• 2 months later...

Iskoristi specijalnu akciju pred državni praznik i nabavi svoj brendirani TAG4ALL uređaj po ceni od samo 1.515,00 din + dostava.

Sa našim TAG-om i dalje ostvarujete sve standardne popuste na putarine:

• 6% popusta na putevima u Srbiji

• 21% popusta na putevima u Hrvatskoj

Akcija važi dok traju zalihe, a kupovina se obavlja isključivo online putem platnih kartica. Tvoj uređaj stiže na kućnu adresu kurirskom službom.

NAPOMENA: Akcija se odnosi isključivo na porudžbine i dostavu na teritoriji Republike Srbije.

Grčki tag je potpuno identičan našem i stiže za džabe iz Grčke

Našim govnarima treba da daš 1.515 dinara i još 300-400 za dostavu da bi dobio isto parče plastike i oni to predstavljaju kao neviđenu akciju

Ja narucio grcki tag i nikad mi nije stigao (

Ja sam ga naručio u oktobru ili novembru, stigao za dve nedelje. Probaj sad kad smo daleko od sezone.

On 11. 2. 2026. at 21:14, Moća said:

Ja narucio grcki tag i nikad mi nije stigao (

Novost u vezi sa TAG uređajem za Grčku

Mnogi turisti poslednjih godina naručuju grčki TAG uređaj na kućnu adresu kako bi izbegli gužve. Međutim, od nove godine došlo je do promene vlasnika koncesije na Egnatia Odos.

📢" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t39/1/16/1f4e2.png"> Važna informacija: Novi koncesionari su objavili da će doći do zastoja u slanju TAG uređaja na kućnu adresu.

🔹" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1/16/1f539.png"> Šta ako ste već poručili? Ako ste poručili uređaj, a putujete uskoro, nemojte brinuti – možete ga preuzeti lično na nekoj od naplatnih rampi duž auto-puta.

Za sada je ovo privremeno rešenje, a mi ćemo pratiti situaciju i obaveštavati vas o svim promenama.

💰" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t5a/1/16/1f4b0.png"> Nove cene putarina Podsećamo da su putarine takođe poskupele od nove godine. Detaljan pregled svih novih cena i troškova puta do vašeg omiljenog letovališta možete pogledati u našem blogu:

🔗" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb3/1/16/1f517.png"> Sve cene na putu do Grčke saznajte ovde:

Nikana.gr
No image preview

Naplatne rampe, putarine i ostali troškovi puta do letova...

Koliko će ove godine koštati put do Grčke? U ovom tekstu ćete pronaći informacije o cenama putarina za 2026. godinu, od...

Srećan put i pišite nam kakva su vaša iskustva sa granica! 🚗" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tec/1/16/1f697.png">☀️" referrerpolicy="origin-when-cross-origin" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/1/16/2600.png">

Fotografija: naš član Mirko Kuzmanović

Preuzeto sa Nikana.gr