Idioteque Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Danasc cujem najavu da ce od sledece nedelje moci da se menjaju stari kompleti prve pomoci za nove uz doplatu. Od sledeve nedelje, a u obavezi smo da ga imamo od 19.9. Kakvo bahato ruganje i zajebavanje naroda! Da je ovo normalna drzwva tuzio bi MUP dok svima ne bi refundirali pare!
copkillah Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Dobro, doplatu još i mogu da prihvatim, a ako me neko zaustavi slučajno, pozovem se na to i kraj priče. Niko neće da te drka ako lepo obrazložiš, barem je moje iskustvo takvo.Gde ću moći da menjam?
Milogled Bluff Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Je nemam sta da menjam, a cisto sumnjam da cu kupovati to sranje. Uostalom, rekli su da nece drkati ljude zbog toga, vec samo da bez toga nece moci da se prodje tehnicki. Posto tehnicki inace vec godinama radim preko agencije, to jest ne radim ga uopste, zabole me. Edited September 29, 2011 by Milogled Bluff
Muwan Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Uostalom, rekli su da nece drkati ljude zbog toga, Direktor firme, strani državljanin, zaputio se u subotu pre podne prema Vrnjačkoj Banji. Zaustavljen i u dolasku i u povratku, ne zbog prekršaja nego onako rutinski (strane tablice), oba puta pokušali da mu naplate neposedovanje novog kompleta prve pomoći pa je stvar rešavana preko mobilnog.
yolo Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 masovne sacekuse po srbiji ovog vikenda, u beogradu drotovi iz zbunova naskakali na haube i zaustavljali golim telima automobile u pokretu. razlog - harac i uterivanje para u budzet zbog neposedovanja nove prve pomoci. crkni, bagro!
copkillah Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 naduvao jutros 0.62 a pio poslednji put pre toga pet sati. fail
pp34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 pio si pet sati pre duvanja i naduvao si 0.62 ?????wtf apsolutno nemoguce, sem ako nisi bio u alkoholonj komi pre 5 sati. zasto nisi trazio da ti vade krv? imas to pravo ako smatras da test nije ispravan.
copkillah Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nisam ništa jeo ni pre ni posle i nisam se osećao ni tipsy, a kamoli nešto više (ne bih sedao u kola ni da sam tipsy), ali je alkohol ostao u organizmu. Mea culpa jbg.
pp34 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 jebem mu ... bedak. znam da je najvisi nivo alkohola u krvi sat vremena posle konzumacije. neverovatno da se posle 5 sati zadrzao i dalje. jel za 0.6 oduzimaju dozvolu ? kolegu su pre 2 nedelje uhvatili sa 1.4, vodili ga u 29i na trezenjenje i uzece mu dozvolu 6 meseci, oko 25k kazna i par tackica.
Milogled Bluff Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Valjda za preko 0,5 uzimaju dozvolu, a od 0,3 do 0,5 novcana kazna
MrX Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 masovne sacekuse po srbiji ovog vikenda, u beogradu drotovi iz zbunova naskakali na haube i zaustavljali golim telima automobile u pokretu. razlog - harac i uterivanje para u budzet zbog neposedovanja nove prve pomoci. crkni, bagro!Dva puta u 24h u centru NS. Vise nego u poslednjih 5 godina.
copkillah Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Meni je pandur rekao 6-7k kazna, kazneni bodovi i to je to. Nije me isključio iz saobraćaja pošto nisam bio ni pijan ni pripit.
Recommended Posts