Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yokoso! Japan

Featured Replies

• 1 year later...
  • Replies 976
  • Views 106.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haruka Express voz Kansai aerodrom - Kyoto  

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Sakurajima, aktivan vulkan/ostrvo na krajnjem jugu Japana, u Kagoshimi. Inace, sinoc sam jeo najbolju japanski klopu u nekoj Selendri u Yamaguchiju. Kada se vratim moracu da izdvojim vreme da podelim

• Dugujem vam utiske još od prošle godine, u medjuvremenu sam bila još jednom, uglavnom nikako da se nakanim jer imam brat bratu jedno 10k fotki na gomili i sad kako izabrati nekoliko da okačim ovde…muk

Posted Images

На пропутовању за тазбину, боља половина и ја свратисмо на два дана у Токио. Фина нека варош... :)

post-294-129825884208.jpg

post-294-12982588543746.jpg

post-294-12982588640367.jpg

post-294-12982588752892.jpg

post-294-12982588877346.jpg

...

post-294-129825894891.jpg

post-294-12982589618594.jpg

post-294-12982589727027.jpg

post-294-12982590083829.jpg

Fina? Samo fina?Jao kad ti dodje Yoyogi sad.

Šta uopšte može da kaže o Tokiju neko ko je u njemu bio dva dana...angry.gifTaj majmun na slici je, inače, potpuno veštački, napravljen od optičkih vlakana. U Japanu je zabranjeno držanje prirodnih životinja, ali njihove fabrike, samo za njihovo tržište, proizvode električne ovce, žabe i slično. Potpuno su bezbedne za decu.

Edited by Marko M. Dabovic

Taj majmun na slici ...
Uh, pomislih, pa zar tako o Njujorkeru :o ...nisam prvobitno ni primetio majmuna.Oh kace doci dan da sletim u dzapan :wub: (fotoradovi © mrs indy)49629705.jpg76267633.jpg73895197.jpg32863019.jpg93474243.jpg24848413.jpg26089644.jpg29808495.jpg

ja bejah 3 nedelje u januaru i kao i uvek bese super!Indy, kad pomenu "Satelit": udjem u muzicku radnju i nadjem 3 metra nasih CDa, ukljucujuci i Smak, a na plocama prvi od Galije i Film "Zona sumraka"...

• 3 weeks later...

Fascinatna tema, pročitao sam sve u jednom cugu. Jedan velik naklon za Yoyogija i ostale forumaše koji su bili na licu mesta. :Hail: Uživao sam u fotografijama.

• 1 year later...
  • 2 months later...

otkrio solidnu ponudu karata za tokio u predstojecem periodu po iznenadjujuce niskim cenama, od 650 do 750e regularno. jel ja to nisam bio obavesten ili su ovo normalne cene. secam se da je bilo skoro pa puta 2 kada sam se pre 5-10 godina lozio da idem tamo..... anyone?

meni neko skoro pricao da ima drugaricu sto je za neke nenormalno male pare (tipa 250 eura) otisla u tokio. moram malo da dumam da se setim ko mi je pricao i o kome, pa cu da se raspitam, ali se secam da je letela alitalijom. gledam ja taj japan godinama, jeste, pale cene. mozda bolje da se javi jms_uk, on ce da nadje cetiri karte prvom klasom za 50 eura oni nama da daju.

aj zivota ti. sad sam se vec ozbiljno napalio i naciljao datume. nije mi ni 650/750e tesko da platim da skinem japan sa dream spiska, ali ako moze jeftinije, super.

Ja sam to za €250-300 pominjao na avio topiku/putovanjima. Ne moze za toliko iz Beograda, ali iz Evrope da.Pre je bio Aeroflot, ali to vise nema - sada radi Alitalia, open-jaw varijanta koja izbaci neku povecu taksu iz cene karte, i onda [kao proteklog vikenda] odbijes jos 15% kuponom koji Alitalija daje svakih nekoliko nedelja...

kako to mislis, regularno je Alitalia 1050E ili tako nekako....i kakav open-jaw, sa razlicitim aerodromom za povratak u evropi ili u japanu (za povratak kuci)

Edited by gazza1

• 2 weeks later...

dobro, malo sam istrazivao ove open-jaw varijante i to je zapravo za ljude sa jako puno slobodnog vremena koji sebi mogu da priuste 3-4 presedanja do destinacije i toliko nazad, sa dugim cekicanjima izmedju, tako da kada se sve to ukalkulise, tih 400-500e koliko bi tokyo tako kostao, ispadne skuplje od mojih 640e koliko sam platio let beograd-pariz-tokio sa po 2 sata stopa u parizu.u svakom slucaju, htedoh reci da ima karata po toj ceni, na LH letovima je oko 750e i sto je u ovom trenutku dosta zanimljivo, ima karata i za cherry blossom period koji u zavisnosti od dela japana pada od pocetka pa do kraja aprila. jedino sto cu morati da iscitam svih ovih 30 i kusur strana... majcice mila