April 22Apr 22 Turci lete preko SSSRa, koloko se secam...Mogu i da odu do Kine, pa presednu za Japan, to ide preko SSSRa, sigurno...
April 22Apr 22 33 minutes ago, Frank Pembleton said:Meni jedna rodjaka planira sa mužem da za jedno metar dana ide u Japan. Uplatili su neku agenciju ali ih ovi sad "plaše" da je to sve puklo zbog rata u Zalivu, kao videće da li će da otkažu aranžman...Imate li info jel se ide preko bliskog istoka ili je to obustavljeno sad...Preko Stambola ili Bg - Kina
Sunday at 11:222 days Da li je iko bio u Japanu u junu? Znam da počinje kišna sezona pa me zanimaju utisci sa terena
Sunday at 11:502 days Bila ja, zakačila nekoliko puta potop totalni ali sam to iskoristila za muzeje i shopping centre, znači može al se treba organizovati da uvek imaš plan b u kvartu u kojem si ako krene pljusakMuzej Nezu u Aoyami (Tokio) recimo mi je i ostao u posebno lepom sećanju baš zbog te kiše koja je napravila onako posebnu atmosferu u bašti muzeja koja je takodje prelepa
Sunday at 12:302 days 34 minutes ago, Leia said:Bila ja, zakačila nekoliko puta potop totalni ali sam to iskoristila za muzeje i shopping centre, znači može al se treba organizovati da uvek imaš plan b u kvartu u kojem si ako krene pljusakMuzej Nezu u Aoyami (Tokio) recimo mi je i ostao u posebno lepom sećanju baš zbog te kiše koja je napravila onako posebnu atmosferu u bašti muzeja koja je takodje prelepaNe pada stalno neka dosadna kiša već su pljuskovi uglavnom? I jel bude malo sunca tih dana ili je totalno oblačno?
Sunday at 13:152 days Nije bila često celodnevna dosadna kiša kad sam ja bila ali je bilo to par puta celodnevni potop kad stvarno nema smisla biti napolju.. bude i sunčano i oblačno ali najgora je vlaga u vazduhu, ono dišeš na škrge
21 hours ago21 hr On 12. 7. 2026. at 14:30, arheolog1981 said:Ne pada stalno neka dosadna kiša već su pljuskovi uglavnom? I jel bude malo sunca tih dana ili je totalno oblačno?Bio sam u septembru prošle godine... Bude suncano, i sve ok, i onda grune pola sata, pa se sve vrati u normalu...Samo se pripremi na neverovatnu vlažnost vazduha, nosi sa sobom stalno vodu i par rezervnih majci... Inače imam problema sa plućima, bilo mi je pakleno...
19 hours ago19 hr Ja bio u avgustu i samo jedan dan od 10ak neka mala kisica nocu. Ostali dani bez padavina ali toplo i vlazno.