Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Yokoso! Japan

Featured Replies

Turci lete preko SSSRa, koloko se secam...

Mogu i da odu do Kine, pa presednu za Japan, to ide preko SSSRa, sigurno...

• Replies 982
  • Views 107.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haruka Express voz Kansai aerodrom - Kyoto  

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Sakurajima, aktivan vulkan/ostrvo na krajnjem jugu Japana, u Kagoshimi. Inace, sinoc sam jeo najbolju japanski klopu u nekoj Selendri u Yamaguchiju. Kada se vratim moracu da izdvojim vreme da podelim

• Dugujem vam utiske još od prošle godine, u medjuvremenu sam bila još jednom, uglavnom nikako da se nakanim jer imam brat bratu jedno 10k fotki na gomili i sad kako izabrati nekoliko da okačim ovde…muk

Posted Images

33 minutes ago, Frank Pembleton said:

Meni jedna rodjaka planira sa mužem da za jedno metar dana ide u Japan. Uplatili su neku agenciju ali ih ovi sad "plaše" da je to sve puklo zbog rata u Zalivu, kao videće da li će da otkažu aranžman...

Imate li info jel se ide preko bliskog istoka ili je to obustavljeno sad...

Preko Stambola ili Bg - Kina

• 2 months later...

Da li je iko bio u Japanu u junu? Znam da počinje kišna sezona pa me zanimaju utisci sa terena )

Bila ja, zakačila nekoliko puta potop totalni ali sam to iskoristila za muzeje i shopping centre, znači može al se treba organizovati da uvek imaš plan b u kvartu u kojem si ako krene pljusak

Muzej Nezu u Aoyami (Tokio) recimo mi je i ostao u posebno lepom sećanju baš zbog te kiše koja je napravila onako posebnu atmosferu u bašti muzeja koja je takodje prelepa

34 minutes ago, Leia said:

Bila ja, zakačila nekoliko puta potop totalni ali sam to iskoristila za muzeje i shopping centre, znači može al se treba organizovati da uvek imaš plan b u kvartu u kojem si ako krene pljusak

Muzej Nezu u Aoyami (Tokio) recimo mi je i ostao u posebno lepom sećanju baš zbog te kiše koja je napravila onako posebnu atmosferu u bašti muzeja koja je takodje prelepa

Ne pada stalno neka dosadna kiša već su pljuskovi uglavnom? I jel bude malo sunca tih dana ili je totalno oblačno?

Nije bila često celodnevna dosadna kiša kad sam ja bila ali je bilo to par puta celodnevni potop kad stvarno nema smisla biti napolju.. bude i sunčano i oblačno ali najgora je vlaga u vazduhu, ono dišeš na škrge riba

On 12. 7. 2026. at 14:30, arheolog1981 said:

Ne pada stalno neka dosadna kiša već su pljuskovi uglavnom? I jel bude malo sunca tih dana ili je totalno oblačno?

Bio sam u septembru prošle godine... Bude suncano, i sve ok, i onda grune pola sata, pa se sve vrati u normalu...

Samo se pripremi na neverovatnu vlažnost vazduha, nosi sa sobom stalno vodu i par rezervnih majci... Inače imam problema sa plućima, bilo mi je pakleno...

Ja bio u avgustu i samo jedan dan od 10ak neka mala kisica nocu. Ostali dani bez padavina ali toplo i vlazno.