April 17Apr 17 15 minutes ago, Leia said:Što je nama nekad bilo ”soc”, to je u modnim metropolama vrhunac sofistikacije Osim kod Engleza ajd, tu u ime originalnosti prolaze svakakve vrišt skarabudževinepravo da ti kazem, mnogo mi drago sto zivim bas u engleskoj. kad god krenem po kontinentu (osim nekih delova skandinavije gde niko ni za sta ne mari i retkih delova pariza gde mare i znaju u zanimljivo) kao da sam uleteo u stepford wives. svi 'prate modu' i svi isti. iste frizure, iste garderobe, iste cipele. iste farbe na zenama. i oni sto strce, strce po grupama. i to je organizovano. ako duze boravim u takvim sredinama tacno me uhvati neka teskoba, ne mogu da dishem posle nekog vremena. kolko god ja ne bi te engleske skarabudzevine stavio na sebe, volim ih oko sebe.edit - sad nesto mislim... i u engleskoj van gradova zna biti tako. ima nesto i do toga da gradovi nude mnogo vise slobode. Edited April 17Apr 17 by adam
April 17Apr 17 3 minutes ago, adam said:retkih delova pariza gde mare i znaju u zanimljivoKoji su to delovi, molim te otkri mi I to što je zanimljivo je uglavnom u vrlo ograničenom spektru boja, ako nekim čudom nije glat crnoPojavio se poslednjih godina neki nenormalan broj ”vintage” prodavnica, ono gde sve košta ”sedamstopetsto” evara (ali i dalje ”povoljno” za te neke poznatije brendove jer su kao polovne stvari u pitanju) a s vrata te zapahne miomiris buđi… Tu i možeš iskopati ponešto zanimljivo ali em što me mrzi da kopam, em što me guši taj smrad, em što bih te zanimljive komade obukla jednom ili nijednom…
April 17Apr 17 13 minutes ago, Leia said:Koji su to delovi, molim te otkri mi I to što je zanimljivo je uglavnom u vrlo ograničenom spektru boja, ako nekim čudom nije glat crnoPojavio se poslednjih godina neki nenormalan broj ”vintage” prodavnica, ono gde sve košta ”sedamstopetsto” evara (ali i dalje ”povoljno” za te neke poznatije brendove jer su kao polovne stvari u pitanju) a s vrata te zapahne miomiris buđi…Tu i možeš iskopati ponešto zanimljivo ali em što me mrzi da kopam, em što me guši taj smrad, em što bih te zanimljive komade obukla jednom ili nijednom…nisam bio od pandemije al pre toga je bilo zanimljivog mladog hipsterskog sveta oko bastilje. bar mi se tako cinilo. al ne razumem se pa ti sve verujem.
April 17Apr 17 Popular Post A šta kažete na Asics (Tiger) - Versejs saradnju?žmI, u duhu teme, braon mokasine sa Asics znakom:
April 17Apr 17 4 minutes ago, adam said:nisam bio od pandemije al pre toga je bilo zanimljivog mladog hipsterskog sveta oko bastilje. bar mi se tako cinilo. al ne razumem se pa ti sve verujem.Možda ti šareni više upadaju u oči pa deluje da ih ima više, neam pojma… generalno u fr modi nema baš previše eksperimentisanja s bojama
April 17Apr 17 5 minutes ago, Ras said:A šta kažete na Asics (Tiger) - Versejs saradnju?Znači je-zi-vo I još je kvalitet kao da će se raspasti posle dva nošenja, nakon što ti unakaze stopala do maksimuma, plastikaneri kao lepljeni oho lepkomA cene smehotresMada odlično se kombinuju za letnje ansamble, galantna gospoda ftw 🫣 Edited April 17Apr 17 by Leia
April 17Apr 17 1 hour ago, Leia said:Ja ne znam kome stoji a da ne asocira na učmalog seniora, tačno mogu da vizualizujem babu koja otvara orman (iz kog izleće eskadrila moljaca) i vadi taj svoj braon modni arsenalNaleteh pre neki dan baš na neki video Carine Roitfeld, jada se kako joj je u vozu neko dete ćušnulo 20€ u džep jer je mislilo da je beskućnica, nosila je (naravno braon) vintage kaput koji ruku na srce i izgleda kao da ga je izvukla iz kontejnera (Margiela, njima sve tako izgleda)Što se mene tiče, pazarila sam u Uniqlo pantalone barrel cut, to je ono kad su široke a blago se sužavaju ka članku, i mogu samo da pohvalim taj kroj - i udobno i izgleda ok. Uniqlo braon ima neku barem malo oplemenjenu nijansu, malčice vuče na bordo tek da nije baš ona mrtvosana braon.Odlične su im i majice od lanenog konca koje rade u saradnji sa Comptoir des cotonniers (malo skuplji ali kvalitetan brend, casual stvari od pamuka što i naziv kaže)- i od tih majica ajd rekoh i 1 braon, pa neke sneakers koje mislim da sam i kačila ovde (Nike zoom X)…Tako da eto na moje prijatno iznenadjenje može se podneti i ta neugledna braon kao ta neka osnovna boja u garderobi umesto crne, samo je treba malo neuobičajeno kombinovati s drugim življim bojama i tako ”osvežiti”…Videla sam te majice Uniqlo na sajtu, lepa paleta boja. Meni odgovara i ona njihova crvena. Ima okruglo i V oko vrata. Super su. Pogledacu i pantalone, sve sto imam neprekidno nosim sa zadovoljstvom. Samo, nema ga u Srbiji. Hvala za pantalone, to cu tek da proucavam. Braon moze sa onim bojama sto si navela, moze i sa lavandicom BraonSad kad se vratim iz Italije sa braon haljinom ubice me majka
April 17Apr 17 14 minutes ago, Ras said:A šta kažete na Asics (Tiger) - Versejs saradnju?žmI, u duhu teme, braon mokasine sa Asics znakom:wow!nisu lose ni ove. to su valjda ti modeli za galantnu gospodu i oligarhe. sad mi pada na pamet onaj mitrovicev bisi zet. tacno ga vidim u ovim cipelama.
April 17Apr 17 2 minutes ago, Ras said:Šta fali, plavušama dobro stoji braon. Eno vidi Bekama.Bekam pika loptu i po suncu i po kisi pa ima ten, a ja radim s olovkom, ubledela
April 17Apr 17 38 minutes ago, Leia said:a s vrata te zapahne miomiris buđi…A od cega dolazi taj miris, jer od same odece u koju se uvukao, recimo da je cuvana po nekim vlaznim skladistima? Edited April 17Apr 17 by Moonwalker
April 17Apr 17 Ja upraznjavam trench slican ovome sa smedjim koznim njubalansicama na jeans i niko se po gradu ne buni.
April 17Apr 17 Ne znam gde ideš u IT al imaš Uniqlo u Milanu…2 minutes ago, Sandradjer said:Videla sam te majice Uniqlo na sajtu, lepa paleta boja. Meni odgovara i ona njihova crvena. Ima okruglo i V oko vrata. Super su. Pogledacu i pantalone, sve sto imam neprekidno nosim sa zadovoljstvom. Samo, nema ga u Srbiji. Hvala za pantalone, to cu tek da proucavam.Braon moze sa onim bojama sto si navela, moze i sa lavandicomMeni su bile hit one majice i haljine na bretele sa ugradjenim brusom i nakupovala sam hrpu toga u Japanu (duplo jeftinije bilo sve tamo), to jest tako mi je izgledalo u teoriji ali onda sam shvatila da mi te natrpane sundjerčine baš smetaju kad je vrućina, onako ukuvaš se totalno u tom predelu Onda sam kao budala sekla i bacala te sundjere a mogla sam kupiti najobičnije majice na bretele i bog da me vidi…Tako da eto da se ne zezneš slučajno i ti…
April 17Apr 17 Ne mogu Uniqlom da se bavim u Italiji. Samo haljinom za maturu. Znam i za te majice, pazaralila sam ih za mladje narastaje. Dobro sto nisam za mene