May 19May 19 Нису моје прљавуше молићуал већ ове Багсарине делују као да су преживеле трећи светски рат
May 19May 19 crime london je imao seriju patika koje su izgledale kao iz kontejnera, prljave, pocepane, iskrzane, moj dragi kaže da su najudobije patike koje je ikad obuo, slavila sam kad su se stvarno iscepale
May 20May 20 I ja imam NB i nemam nameru da menjam marku do daljeg. Video sam, doduše, neke sulude Salomon sa suludom cenom, ali sam ipak odoleo.E da, jebeno mrzim one sandale koje liče na pegle. Kad to vidim na ženskom, taman da baciš peglu. Edited May 20May 20 by Meduzalem
May 20May 20 55 minutes ago, Meduzalem said:I ja imam NB i nemam nameru da menjam marku do daljeg. Video sam, doduše, neke sulude Salomon sa suludom cenom, ali sam ipak odoleo.E da, jebeno mrzim one sandale koje liče na pegle. Kad to vidim na ženskom, taman da baciš peglu.Koje su to?
May 20May 20 2 hours ago, Svemir Zeka said:Koje su to?Pa one sa ravnim debelim đonom, tačno liče na pegle a nisu UGG. To su sandale jebene, grozota. Ono samo žensko sa totalnim odsustvom estetike može da natalarči na noge. Edited May 20May 20 by Meduzalem
May 20May 20 2 minutes ago, Meduzalem said:Pa one sa ravnim debelim đonom, tačno liče na pegle a nisu UGG. To su sandale jebene, grozota. Ono samo žensko sa totalnim odsustvom estetike može da natalarči na noge.A to, da, da
May 20May 20 15 minutes ago, Meduzalem said:Pa one sa ravnim debelim đonom, tačno liče na pegle a nisu UGG. To su sandale jebene, grozota. Ono samo žensko sa totalnim odsustvom estetike može da natalarči na noge.To mi nosi žena.Jezivo je ovako, a još jezivije kad se izuje. Edited May 20May 20 by Milošica
May 20May 20 Kad su čarape na papuče postale mejnstrim?Vidim gen z opušteno tako izadje do grada, ode u kupovinu, u teretanu… kontam može i za večernji izlazak.
May 20May 20 26 minutes ago, mraki said:Kad su čarape na papuče postale mejnstrim?Vidim gen z opušteno tako izadje do grada, ode u kupovinu, u teretanu… kontam može i za večernji izlazak. ovo mu dođe druga sezona ovde, cenim da će proleće/leto ‘27 biti sasvim normalnoprošle godine kad sam prvi put video bio sam šokiran, sad sam navikao. obukao bih i sam al nemam odgovarajuće čarapeidu one bele al na tri štrafte kakve su bile osamdesetih(košarkaške) Edited May 20May 20 by kud u maglu Simoviću
May 21May 21 Taj trend je poceo pre korone najvise zbog par repera i fudbalera. Jedno vreme je bilo samo na aerodromima ali sad je sveprisutno.Sto se tice teme prijavljujem ovogodisnju glupost: goli stomak.
May 21May 21 1 minute ago, bags said:Taj trend je poceo pre korone najvise zbog par repera i fudbalera. Jedno vreme je bilo samo na aerodromima ali sad je sveprisutno.Sto se tice teme prijavljujem ovogodisnju glupost: goli stomak.Pa kupi vecu majicu