May 21May 21 meni je to sa papucama i carapama simpa kad vidim na klincima, toliko imbecilno i autoironicno da se granici sa lijepim, ali sama ne bih tako preko vrata
May 21May 21 7 minutes ago, Mel said:Pa kupi vecu majicu Moj je prijatniji za oko bar od polovine zena po gradu. I to bez imalo preterivanja. Klasican pupak, glatka koza, solidna boja. Verujem da bi sa par meseci dijete i vezbom opusteno usao u top 20%.
May 21May 21 Jbg sad me strah da pitam ko setako oblaci tj svlaci ako je utisak takav horor. Ne moram ni ja ujutru sve da znam.
May 21May 21 14 hours ago, Meduzalem said:Pa one sa ravnim debelim đonom, tačno liče na pegle a nisu UGG. To su sandale jebene, grozota. Ono samo žensko sa totalnim odsustvom estetike može da natalarči na noge.Čekaj bre, je l misliš na papuče? Ovo:
May 21May 21 38 minutes ago, Patty Lee said:Čekaj bre, je l misliš na papuče? Ovo:Ma jok bre, to je UGG. Mada i to l.iči na ku.... ni na šta.
May 21May 21 1 hour ago, Meduzalem said:Ma jok bre, to je UGG. Mada i to l.iči na ku.... ni na šta.E super. Hvala.
May 21May 21 Znam na šta misli, pre neki dan sam to probala I ostavila na polici. Inače, počela sam da nosim baletanke i kratke/zarozane čarape (namenske za to), kap dženzeri. Šetam tako gradom, nosim ceger s porukom, neki hipsterski mantil, majicu, whatever, i mlatim rukama šest sedam
May 21May 21 8 hours ago, Patty Lee said:Čekaj bre, je l misliš na papuče? Ovo:Ovo baš često vidim. Lepe devojke, skockane od glave pa skoro do pete… i onda ovo. Mora da je neki instagram/tiktok hit.
May 21May 21 1 minute ago, mraki said:Ovo baš često vidim. Lepe devojke, skockane od glave pa skoro do pete… i onda ovo.Mora da je neki instagram/tiktok hit. Ja to zamisljam tako da je neki marketing guru uzeo opkladu da moze prodati milijardu pari najgore dizajnirane obuce i sada gledamo posledice uzivo
May 21May 21 Ja kontam da je udobno i toplo. Pored marketinga naravno.Ne znam samo kako se održava, ali vidjao sam to po snegu, ledu, bljuzgavici…
May 27May 27 On 21. 5. 2026. at 18:12, mraki said:Ja kontam da je udobno i toplo. Pored marketinga naravno.Ne znam samo kako se održava, ali vidjao sam to po snegu, ledu, bljuzgavici… Do nekog momenta. Od nekog (-5) nije nikako, gledala sam ih kako cupkaju