April 17Apr 17 i to mi sumnjivo. stric bio kamiondzija u sfrj, duzio tamno braon koznu jaknu s vunenom postavom i velikim koznim dugmicima. dzaba krecite.
April 17Apr 17 2 hours ago, kronostime said:E, nasla si gde ces da kupujes majice sa brusom....ako cemo pravo, japan je destinacija za majice sa sundjerima u tom podrucju. tesko da toga ima u bavarskoj.
April 17Apr 17 1 hour ago, adam said:pa to ti kazem. nije bilo kod nas. kod nas su bili htz dizajni i boje. i ljudi koji ne bi da strce.ja sam imao nekih 17 godina kad sam prvi put u zivotu video muskarca u roze kosulji. znao sam ga iz komsiluka, diplomatsko dete, rastao u inostranstvu. dolazio leti, nosio boje i nije peglao kosulje. kulji od morisona. meni bio bog, matorci se pitali dal je peder il ga samo zapad izopacio.Realno, ovde i sad moraš da stigneš do sedamnaeste da vidiš muškarca u roze košulji. Eventualno ako baš imaš nekog neuobičajenog nastavnika, pa ranije.
April 17Apr 17 1 hour ago, Svemir Zeka said:Realno, ovde i sad moraš da stigneš do sedamnaeste da vidiš muškarca u roze košulji. Eventualno ako baš imaš nekog neuobičajenog nastavnika, pa ranije.jebem ti zivot...
April 17Apr 17 e imam roze košulju, i nosim je relativno često. mislim na posao i to Edited April 17Apr 17 by levi
May 19May 19 Prljave patike. Nejeftine, svetle ili delimično svetle. Najčešće s mnogo detalja u koje se zavuče štroka (mostly New balance)
May 19May 19 4 hours ago, Svemir Zeka said:Prljave patike. Nejeftine, svetle ili delimično svetle. Najčešće s mnogo detalja u koje se zavuče štroka (mostly New balance)Kad si rekla prljave patike, zamislila sam bele New balance.