April 16Apr 16 Uske pantalone/helanke tip na muskarcu!Ako je visok - uzas; ako je nizak - jos gore; ako je mrsav - strava i uzas, a ako je debel - strava plus 3 uzasa!Kako god, dabogda im se rasparale na sve strane, čim čučnu!Trazim odstetu za pogled na ovo:
April 16Apr 16 26 minutes ago, Klara said:Ja se izvinjavam.Ovako izdvojeno nemam ni ja ništa protiv 😍Al noge štapići i gore crna majica. Ćaci stajl sezona 2017.Al bermudice su kao minić
April 16Apr 16 Ne znaju da se obuku, ne znaju da priđu ženama, jednog dana će samo nestati sa lica zemlje. :(
April 16Apr 16 Proleće je vreme za bermude, majicu sa kratkim rukavima i njegovo veličanstvo šuškavi prsluk.
April 17Apr 17 Odjednom svaka treća riba na ulici nosi braon helanke, visoko podignute bele sportske čarape i retro patike.
April 17Apr 17 17 minutes ago, napadaj said:Odjednom svaka treća riba na ulici nosi braon helanke, visoko podignute bele sportske čarape i retro patike.Izgleda da sam jutros imao sreće da vidim preostale dve.Obe takođe u retro patikama (drei streifen) i obe u lepršavim mini haljinicama. Jednoj, tonalno obučenoj je haljinica virila ispod kratke svetlobraon kožne jakne, a drugoj, crna haljinica sa belim tufnama, provirivala ispod kratkog mantilića svetle boje. Edited April 17Apr 17 by Ras
April 17Apr 17 Pa nije to odjednom, traje taj trend sa helankama i visoko podignutim belim čarapama već neko vreme
April 17Apr 17 3 minutes ago, Ras said:Obe takođe u retro patikama (drei streifen) i obe u lepršavim mini haljinicama. Jednoj, tonalno obučenoj je haljinica virila ispod kratke svetlobraon kožne jakne, a drugoj, crna haljinica sa belim tufnama, provirivala ispod kratkog mantilića svetle boje.Ras, manjina koja definitivno primeti i kad žena promeni frizuru. *_* <3