April 17Apr 17 vec duze vreme zene nose sokne i cipele, stikle, sandale, papuce bez helanki, na suknje i gole noge. i neke znaju da nose i super je (il sam se navikao) al sad su krenule da nose stikle na bele sportske carape, one debele tipa najk, puma i ostalo. sa sve straftama i znacima. jebatga, stvarno jadno deluje cak i na izuzetno lepim devojkama. izgledaju kao zene kad izadju na brzinu ispred kuce da pokupe ves s konopca. svasta ja ovde vidjam, nije da se nesto cudim il ne cudim al vecina tih gluposti se ne shiri medju mladima. a ovo je ozbiljno uzelo maha. ovaj fazon
April 17Apr 17 Brown is the new black 🫠Braon boja nažalost trenduje, čak sam i ja koja nikad u životu nisam na sebe stavila rešila da probam… pa onda kombinujem braon-plavo, braon-roze, braon-lajm zeleno… i nije tako loše, ovako revamped umesto klasične braon-bež i ne deluje babski (bapski, whatever)
April 17Apr 17 19 minutes ago, Leia said:Brown is the new black 🫠Braon boja nažalost trenduje, čak sam i ja koja nikad u životu nisam na sebe stavila rešila da probam… pa onda kombinujem braon-plavo, braon-roze, braon-lajm zeleno… i nije tako loše, ovako revamped umesto klasične braon-bež i ne deluje babski (bapski, whatever)Ne stoji mi braon mada cu probati. Svidja mi se ova braon, nakon dugo vremena vralila se. Women secret ima braon plazni program (kupaci im nisu kvalietni, ostalo od odece odlicno)
April 17Apr 17 Imam braon patike koje nisam nosio godinama, saću da ih reaktiviram Edited April 17Apr 17 by Nikodije
April 17Apr 17 41 minutes ago, Sandradjer said:Ne stoji mi braon mada cu probati. Svidja mi se ova braon, nakon dugo vremena vralila se. Women secret ima braon plazni program (kupaci im nisu kvalietni, ostalo od odece odlicno)Ja ne znam kome stoji a da ne asocira na učmalog seniora, tačno mogu da vizualizujem babu koja otvara orman (iz kog izleće eskadrila moljaca) i vadi taj svoj braon modni arsenalNaleteh pre neki dan baš na neki video Carine Roitfeld, jada se kako joj je u vozu neko dete ćušnulo 20€ u džep jer je mislilo da je beskućnica, nosila je (naravno braon) vintage kaput koji ruku na srce i izgleda kao da ga je izvukla iz kontejnera (Margiela, njima sve tako izgleda)Što se mene tiče, pazarila sam u Uniqlo pantalone barrel cut, to je ono kad su široke a blago se sužavaju ka članku, i mogu samo da pohvalim taj kroj - i udobno i izgleda ok. Uniqlo braon ima neku barem malo oplemenjenu nijansu, malčice vuče na bordo tek da nije baš ona mrtvosana braon.Odlične su im i majice od lanenog konca koje rade u saradnji sa Comptoir des cotonniers (malo skuplji ali kvalitetan brend, casual stvari od pamuka što i naziv kaže)- i od tih majica ajd rekoh i 1 braon, pa neke sneakers koje mislim da sam i kačila ovde (Nike zoom X)…Tako da eto na moje prijatno iznenadjenje može se podneti i ta neugledna braon kao ta neka osnovna boja u garderobi umesto crne, samo je treba malo neuobičajeno kombinovati s drugim življim bojama i tako ”osvežiti”…
April 17Apr 17 braon, drap i htz plava nikad! to su ulice mog detinjstva - i ljudi i izlozi. sve ostalo je bila retkost i strcalo onoliko. kao kad se na crno-beloj fotografiji pojavi neki detalj jarke boje tipa narandzasta.svasta je valjalo u jugoslaviji al garderoba i obuca jok. ako mene pitate....
April 17Apr 17 Kakav hejt za braon boju !!!Ja sam u jednom periodu imala dosta toga u (mlecna) cokolada braon boji i volela je posebno u kombinaciji sa roze. Sad mi ostao samo moj stari pankerski Cotton koznjak. Edited April 17Apr 17 by Moonwalker
April 17Apr 17 U principu se super slaže i ima dosta novih komada odeće kojima skroz drugačije daje šmek. I nije braon govnasta, nego ljubičasto-braon aktuelna. Al nisu svi videli
April 17Apr 17 9 minutes ago, adam said:braon, drap i htz plava nikad!Što je nama nekad bilo ”soc”, to je u modnim metropolama vrhunac sofistikacije Osim kod Engleza ajd, tu u ime originalnosti prolaze svakakve vrišt skarabudževine