Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

6 minutes ago, Moonwalker said:

A od cega dolazi taj miris, jer od same odece, recimo da je cuvana po nekim vlaznim skladistima?

Ili po skladištima ili po nekim kućnim budžacima, meni sve to izgleda kao da su poharali orman neke svoje babatetke

Dovoljno da je stajalo i nije oprano godinama pa da poprimi taj miomiris puke

• Replies 2.8k
  • Views 334.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

9 minutes ago, Leia said:

Ili po skladištima ili po nekim kućnim budžacima, meni sve to izgleda kao da su poharali orman neke svoje babatetke

Dovoljno da je stajalo i nije oprano godinama pa da poprimi taj miomiris puke

Da kad se uvuce u takninu, nema trika da se resi toga ikakvim pranjem, za hemiju ne znam, mada sumnjam da moze.

Ma da, treba da se bakćem i još sa krajnje neizvesnim rezultatom…

a taman i da se malo izbije taj miomiris džabe jer ja i dalje znam, i osećam 🫠

2 hours ago, Moonwalker said:

Kakav hejt za braon boju lolol!!!

Ja sam u jednom periodu imala dosta toga u (mlecna) cokolada braon boji i volela je posebno u kombinaciji sa roze. Sad mi ostao samo moj stari pankerski Cotton koznjak.

imam cetiri braon koznjaka u razlicitim nijansama

https://www.imdb.com/title/tt8193790/mediaviewer/rm2719768576/?ref_=ext_shr_lnk

1 hour ago, Leia said:

Ne znam gde ideš u IT al imaš Uniqlo u Milanu…

Meni su bile hit one majice i haljine na bretele sa ugradjenim brusom i nakupovala sam hrpu toga u Japanu (duplo jeftinije bilo sve tamo), to jest tako mi je izgledalo u teoriji ali onda sam shvatila da mi te natrpane sundjerčine baš smetaju kad je vrućina, onako ukuvaš se totalno u tom predelu ph34r

Onda sam kao budala sekla i bacala te sundjere a mogla sam kupiti najobičnije majice na bretele i bog da me vidi…

Tako da eto da se ne zezneš slučajno i ti…

E, nasla si gde ces da kupujes majice sa brusom....

A gde da ih kupujem, o stručnjače za bretele i bruseve, predloži i posavetuj lolol

Btw brusevi kao takvi (neugradjeni u majicu) su im ok, samo veličine su različite od evropskih pa uvek treba sve probati…

eto da znaš i to D

Edited by Leia

1 hour ago, Lo Zingaro said:

Ja upraznjavam trench slican ovome sa smedjim koznim njubalansicama na jeans i niko se po gradu ne buni. dry

61PlUvaUpTL._AC_SX679_.jpg nb-ml574-oma_004.jpg

Super. Da si rekao široke landarajuće pantalone dužine poplava-mi-u-kući, bio bi hipster, ovako super!

Pa ti posle postuj o hejt itemima, sve to Google tefteri i izbacuje joššššš lolol

IMG_5724.jpeg

4 hours ago, adam said:

braon, drap i htz plava nikad! to su ulice mog detinjstva - i ljudi i izlozi. sve ostalo je bila retkost i strcalo onoliko. kao kad se na crno-beloj fotografiji pojavi neki detalj jarke boje tipa narandzasta.

svasta je valjalo u jugoslaviji al garderoba i obuca jok. ako mene pitate....

Moj drugar je kupio pocetkom 80-tih najbolji mantil, koji sam video u zivotu, u Amsterdamu. Kluzov.

2 minutes ago, Lancia said:

Moj drugar je kupio pocetkom 80-tih najbolji mantil, koji sam video u zivotu, u Amsterdamu. Kluzov.

boja?

1 minute ago, adam said:

boja?

Bez, skoro beli.

Naravno to nije bilo u prodaji kod nas. Naruce ljudi, znace moglo je, ali dizajn tad nije bio nesto sto je interesovalo proizvodjace.

2 minutes ago, Lancia said:

Naravno to nije bilo u prodaji kod nas. Naruce ljudi, znace moglo je, ali dizajn tad nije bio nesto sto je interesovalo proizvodjace.

pa to ti kazem. nije bilo kod nas. kod nas su bili htz dizajni i boje. i ljudi koji ne bi da strce.

ja sam imao nekih 17 godina kad sam prvi put u zivotu video muskarca u roze kosulji. znao sam ga iz komsiluka, diplomatsko dete, rastao u inostranstvu. dolazio leti, nosio boje i nije peglao kosulje. kulji od morisona. meni bio bog, matorci se pitali dal je peder il ga samo zapad izopacio.isuse

2 hours ago, ultra plasticni said:

imam cetiri braon koznjaka u razlicitim nijansama

Imam taj jedan koji volim, tamno braon kao «izgledam iznoseno» koza. Malo iznad kolena duzina. Cak sam ga davno nosila u Cotton da mi promene postavu koja se nekim malerom pocepala…

Paul Smith paleta, ono kad može i sa tvistom i rafinirano coolnobles

IMG_3771.jpeg