Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

2 hours ago, Venom said:

Video sam neke skoro tinejdžere u kratkoj majici na klizalištu. Jeste da je čovek aktivan i zato sam i ja nosio neku tanju jaknu, ali meni je i tako bilo hladno. Posle sam video neke klinke dok sam bio na putu u kratkim majicama da im se vidi stomak. Bilo je par stepeni iznad nule oba puta.

Posle sam zaključio da je to starost. Razmišljao sam o tome kako će da se razbole, pa će morati neko od roditelja da ih vodi kod lekara, da uzima bolovanje i bleji s njima kod kuće, a ima posla preko glave. Starost.

Nemam ništa protiv starosti, a klinčadiju gledam na poslu svakakvu (između ostalog i ova moja ide golog stomaka gde stigne, ne u školu), nego govorim o konkretnom noćnom putovanju u Prag koje će za njih uključivati vijamje po Hradčanima i po tim centralnim lokacijama 5-6 sati od 8 ujutru, na najavljenih -5 stepeni. A na nogicama papuče.*

Kao što rekoh, kad smo se srele ponovo oko 2, tresle su se kao prutevi. Imaju oko 25 godina, za mene su klinke, ali nisu baš deca.

*Poenta je u papučama, for gad sejk....

Edited by Svemir Zeka

• Replies 2.8k
  • Views 334.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

25 je negde približavanje toj granici urazumljavanja. Nije baš I'm too old for this shit, više I'm getting too old for this shit.

Do 30-e je uglavnom gotovo. Ako nije, neće ni biti.

14 minutes ago, Pixisis said:

Ne, ne, ne ljuti se vikleri

18 hours ago, Boksi said:

Tipa ovo:

IMG_9895.jpeg

Ne razumem ni ja.

Pitah jednu ćerkinu drugaricu "đe si nabavila te moderne zepe"?

Kako sam star sve ti jebem...

Ajde Titograd je u decembar 10+ stepeni svaki dan, pa ipak. Kako je ovo grdno, što je to...

Još kad vidim anume koje oće da su u trendu )

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4351902/sta-su-to-zepe

Edited by milfisland

15 hours ago, Klara said:

Nas su i leti opominjali da ne sedimo na betonskim stepenicama, da ne pijemo hladne gazirane sokove...a zimi nisi mogao da dišeš od višeslojne roditeljske brige, hodaš i na sebi nosiš sve šta imaš u ormanu.

randy-bundled-up-a-christmas-story-randy

istina. ja dan danas ne nosim sal, imam traume. toliko sam se tih dlaka najeo u detinjstvu da kad ga vidim pocne da me gushi u grlu. kupujem one jakne s visokim zakopcavanjem pa ako je bas hladno zakopcam do brade. nisam sal stavio otkako je mater prestala da me oblaci.

1 hour ago, milfisland said:

Pitah jednu ćerkinu drugaricu "đe si nabavila te moderne zepe"?

Kako sam star sve ti jebem...

Ajde Titograd je u decembar 10+ stepeni svaki dan, pa ipak. Kako je ovo grdno, što je to...

Još kad vidim anume koje oće da su u trendu )

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4351902/sta-su-to-zepe

Je li to bilo ovako jesto?

https://www.kolpa.se/dam/specialskor/embla-990-diabetic-specialsko?srsltid=AfmBOoqhmEsi2RYAbxAkdQaZTUawF3IOcOL3TJTGZcCNz9JFFEmoaDEA

Ako jeste to je ortopedska obuca, za bolesna stopala.

Nisam znala da su se tako zvale, To se prodavalo u apotekama kao obuca za teske dijabeticare. Sestricina mi rece da joj je apotekarica (preostale drzavne apoteke) rekla da su do skoro nabavljali slicno u malom broju. Vise ne, a u privatnim ih nema.

Sada takve i druge za dijabeticare donosim za majku. Sta rade oni koji nemaju ko da im donese?

Uzgred kako ruzan i glup tekst, u stilu kurira.

Edited by Moonwalker

50 minutes ago, Moonwalker said:

Je li to bilo ovako jesto?

https://www.kolpa.se/dam/specialskor/embla-990-diabetic-specialsko?srsltid=AfmBOoqhmEsi2RYAbxAkdQaZTUawF3IOcOL3TJTGZcCNz9JFFEmoaDEA

Ako jeste to je ortopedska obuca, za bolesna stopala.

Nisam znala da su se tako zvale, To se prodavalo u apotekama kao obuca za teske dijabeticare. Sestricina mi rece da joj je apotekarica (preostale drzavne apoteke) rekla da su do skoro nabavljali slicno u malom broju. Vise ne, a u privatnim ih nema.

Sada takve i druge za dijabeticare donosim za majku. Sta rade oni koji nemaju ko da im donese?

Uzgred kako ruzan i glup tekst, u stilu kurira.

Ovako su izgledale. Nosile su ih babe i ljubitelji kung fu filmova jer su mislili da ih nosi Brus Li.

Jedne godine su postale mainstream moda, ka i ove nakaze sad.

IMG_5824.jpeg

Kad smo kod ovih gadnih UGG papuča, nekako razumijem da se nose u decembar, ali u jul-avgust u Titograd na temperaturu iz Dubaia, e to je mazohizam.

Kako se znojave noge usmrde mogu mislit….

To ti je ta obuca iz apoteka. Ortopedska ako je dobro napravljena, a ne ona sa pijaca.

Fabrika u Borovu je imalo taj deo koji se valjda bavio proizvodnjom radne obuce za one kojima je posao bio takav da su stajali dugo.

Uzgred original nakaze znaju da budu vrlo udobne.

Edit: Uzgred u pravoj vuni, ne sintetici, stopala se ne znoje. Jesi li ti siguran da leti ne nose neke koje nisu postavljene?.

Taj tip obuce je nastao valjda od obuce australijskih farmera, a nije kao da je tamo vecna zima.

Edited by Moonwalker

On 12/27/2025 at 6:10 PM, Pixisis said:

Dobro ljudi, jel se sećate sebe dok ste bili mladi?

Isto tako.

Ne želim da se setim... kao najmlađe dete sam uvek nosio ili iznošeno ako je inašta ličilo, ili ubedljivo najjeftinije cipeletine u ponudi Obuće Beograd/Borova/buvljaka. Nisam zimogrožljiv, ali i danas se stresem na pomisao zime u detinjstvu i tokom tinejdž godina i večito mokrih i promrzlih stopala.

Za trendove se slažem, nosiće šta god, ali ovo oko nepokrivanja zimi je samo do roditelja.

Btw, izgleda da kasnim, ali danas sam tek video da su sada in neke Golden Goose patike, nešto što košta $600+ i izgleda kao da je spašeno iz kontejnera nakon što ih je drugi tinejdžer nosio bar 5 godina. Nemam hejta za klince, samo jedno wtf za roditelje koji to finansiraju.

Meni ni kao tinejdžeru nikad ne bi palo na pamet da na ca. 0 stepeni nosim nazuvice, to mi je totalni WTF. A daleko od toga da sam zimogrožljiv, daleko lakše podnosim hladnoću od toplote.

Mada s druge strane, da je moda bila takva, možda bih i ja bio kud svi Turci, tu i mali Mujo. Samo mi nije jasno zašto je sad moda takva.

Edited by Halvard

• 1 month later...

Ne postoji ništa grđe od ovih "uniformi", koje nose Beli komunalci. Zločin.

• 2 months later...

Ultra uske bermudice iznad kolena, mobilni u džepu, dlakave noge i crne najke. 15-19 godina, muško.

Bez čarapa.

Edited by Svemir Zeka

16 minutes ago, Svemir Zeka said:

dlakave noge, muško

EBHUYekVAAAHzlq.jpg

Ja se izvinjavam.

Podseća me na mog mene kad se ušljemam pa isijavam ljubav prema vasceloj vaseljeni.