Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

3 hours ago, Shan Jan said:

Votka, votka drugovi a ne bunde i duge hlace.

Pre svega mlados

• Replies 2.8k
  • Views 334.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 25. 12. 2025. at 18:55, Svemir Zeka said:

Gledam danas klinke u uggs papučicama na (bele) čarape, krenule u šetnju na minus 5, mada još uvek ne znaju šta ih čeka. Ja u futrovanim helankama s grejačima do kolena preko. Pa preko još suknja i duga jakna, kapa, kapuljača. One u nekim modnim jaknicama, kratko, tanko. Odeća bukvalno zajebancija. Razmišljam se u par navrata, da li da gledam svoja posla, ili da budem intruzivna i kažem: raspakuje sve šta si ponela i obuci na sebe, i neku pravu obuću, a ne to. I kao, ma daj, uvrediće se, ko će me slušati, plus ja izgledam kao na severni pol da sam krenula.

Ok, sretnemo se posle pola dana. Tresu se, tresu noge. Ova u tanjem se obuhvatila obema rukama, maše nogama da ih ugreje. Tu mi bi krivo što ne bejah bezobrazna, sad će da fasuju tri upale. Ali, ko bi me poslušao?

Video sam neke skoro tinejdžere u kratkoj majici na klizalištu. Jeste da je čovek aktivan i zato sam i ja nosio neku tanju jaknu, ali meni je i tako bilo hladno. Posle sam video neke klinke dok sam bio na putu u kratkim majicama da im se vidi stomak. Bilo je par stepeni iznad nule oba puta.

Posle sam zaključio da je to starost. Razmišljao sam o tome kako će da se razbole, pa će morati neko od roditelja da ih vodi kod lekara, da uzima bolovanje i bleji s njima kod kuće, a ima posla preko glave. Starost.

8 minutes ago, Venom said:

Video sam neke skoro tinejdžere u kratkoj majici na klizalištu. Jeste da je čovek aktivan i zato sam i ja nosio neku tanju jaknu, ali meni je i tako bilo hladno. Posle sam video neke klinke dok sam bio na putu u kratkim majicama da im se vidi stomak. Bilo je par stepeni iznad nule oba puta.

Posle sam zaključio da je to starost. Razmišljao sam o tome kako će da se razbole, pa će morati neko od roditelja da ih vodi kod lekara, da uzima bolovanje i bleji s njima kod kuće, a ima posla preko glave. Starost.

Isto. I svaki put se nasmejem u sebi kad skapiram ☺️

Ali možda bih drugačije reagovala da imam decu. Ne znam…

Nas su i leti opominjali da ne sedimo na betonskim stepenicama, da ne pijemo hladne gazirane sokove...a zimi nisi mogao da dišeš od višeslojne roditeljske brige, hodaš i na sebi nosiš sve šta imaš u ormanu.

randy-bundled-up-a-christmas-story-randy

Dobro ljudi, jel se sećate sebe dok ste bili mladi?

Isto tako.

4 hours ago, Boksi said:

Tipa ovo:

IMG_9895.jpeg

Ne razumem ni ja.

Ja imam papuce za po kuci zimi. Odlicne su kad su prava ovcija vuna, ne sintetika. Greju stopala, a nema znojenja i mogu i na bosu nogu. Kao vunene carape.

Edited by Moonwalker

2 minutes ago, Moonwalker said:

Ja imam papuce za po kuci zimi. Odlicen su kad su prava ovcija vuna, ne sintetika. Greju stopala, a nema znojenja i mogu i na bosu nogu. Kao vunene carape.

Kućne njihove su odlične. (Meni ove izgledaju kao kućne unsure ) Sećam se, tati sam jednom uzela na nekoj rasprodaji. Bio je picajzla, ali na njih se nije žalio.

Te koje su dobre su prilicno skupe, oko 80 pa i do 100 evra, no je pitanje kome trebaju zavisno od klime gde se zivi. Za situacije kad se smrznes od stopala najbolje pomazu da se celo telo vrati u normalu. Kao i vuneni ves.

A ove za napolje su moguce vrlo udobne.

Edited by Moonwalker

Moje su svedske. Shepherd of Sweden je brend.

No image preview

Shepherd® of Sweden | Handcrafted Sheepskin & Wool Slippe...

At Shepherd our sheepskin slippers , winter shoes and home products combine traditional craftmanship and modern design.

Edited by Moonwalker

2 minutes ago, Moonwalker said:

Moje su svedske. Shepard of Sweden je brend.

No image preview

Shepherd® of Sweden | Handcrafted Sheepskin & Wool Slippe...

At Shepherd our sheepskin slippers , winter shoes and home products combine traditional craftmanship and modern design.

Ovo ide na listu želja! 😃

1 hour ago, Pixisis said:

Dobro ljudi, jel se sećate sebe dok ste bili mladi?

Isto tako.

Prigovor! Još uvek smo mladi!!! 🥳

11 minutes ago, Klara said:

Prigovor! Još uvek smo mladi!!! 🥳

Speak for yourself!

De, de, dečače! :D

Ne, ne, ne ljuti se vikleri