September 27, 2025Sep 27 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:A onaj talijančić Kon što nije bacao mobilni iz ruke? PretečaBilo je dogovoreno da njega igra Dinkić, prošao je sve castinge ali su njegovi naprasno rešili da se odsele iz Cambere i uloga je otišla Salvatore Coco-u.
September 27, 2025Sep 27 1 hour ago, Lezilebovich said:Moze li lista alternativnih skola (mozda preskoci tvoju ili daj listu od deset, pa se nece znati koja je tvoja) ?Lakše mi je da ti pošaljem u poruci
November 15, 2025Nov 15 Jeste primetili da tinejdžeri sada tokom leta na 45 stepeni navuku bele pamučne čarape do pola listova (pa još papuče na to ), a čim zahladni pređu na nazuvice koje im ni članak ne pokriju?Budibigsvama, deco
November 15, 2025Nov 15 7 hours ago, Halvard said:Jeste primetili da tinejdžeri sada tokom leta na 45 stepeni navuku bele pamučne čarape do pola listova (pa još papuče na to ), a čim zahladni pređu na nazuvice koje im ni članak ne pokriju?Budibigsvama, deco Jesmo
November 15, 2025Nov 15 to je dan u godini kada roditelji zaborave da deci zamene letnje zimskim carapama, pa ih posle deca ribaju kad se vrate iz skole
December 25, 2025Dec 25 Gledam danas klinke u uggs papučicama na (bele) čarape, krenule u šetnju na minus 5, mada još uvek ne znaju šta ih čeka. Ja u futrovanim helankama s grejačima do kolena preko. Pa preko još suknja i duga jakna, kapa, kapuljača. One u nekim modnim jaknicama, kratko, tanko. Odeća bukvalno zajebancija. Razmišljam se u par navrata, da li da gledam svoja posla, ili da budem intruzivna i kažem: raspakuje sve šta si ponela i obuci na sebe, i neku pravu obuću, a ne to. I kao, ma daj, uvrediće se, ko će me slušati, plus ja izgledam kao na severni pol da sam krenula. Ok, sretnemo se posle pola dana. Tresu se, tresu noge. Ova u tanjem se obuhvatila obema rukama, maše nogama da ih ugreje. Tu mi bi krivo što ne bejah bezobrazna, sad će da fasuju tri upale. Ali, ko bi me poslušao?
December 27, 2025Dec 27 On 25. 12. 2025. at 17:55, Svemir Zeka said:Gledam danas klinke u uggs papučicama na (bele) čarape, krenule u šetnju na minus 5, mada još uvek ne znaju šta ih čeka. Ja u futrovanim helankama s grejačima do kolena preko. Pa preko još suknja i duga jakna, kapa, kapuljača. One u nekim modnim jaknicama, kratko, tanko. Odeća bukvalno zajebancija. Razmišljam se u par navrata, da li da gledam svoja posla, ili da budem intruzivna i kažem: raspakuje sve šta si ponela i obuci na sebe, i neku pravu obuću, a ne to. I kao, ma daj, uvrediće se, ko će me slušati, plus ja izgledam kao na severni pol da sam krenula.Ok, sretnemo se posle pola dana. Tresu se, tresu noge. Ova u tanjem se obuhvatila obema rukama, maše nogama da ih ugreje. Tu mi bi krivo što ne bejah bezobrazna, sad će da fasuju tri upale. Ali, ko bi me poslušao?ma kakve upale, kakvi bakraci. malo se kao smrznu, zatim utrnu i to je to. bez ikakvih trajnih posledica, i dalje zive ko kornjace. ja to gledam evo vec preko tries godina i cekam da bar nazebu. al jok.
December 27, 2025Dec 27 Ja sam tako ono pre neki dan kad je padao sneg video onog klinca što se letos šetao sa debelim čarapama do skoro ispod kolena, dok sam ja hteo kožu da skinem sa sebe da bih se rashladio.Sad je bio u nekoj tankoj trenerci, platnenim patikama i nazuvicama do ispod članka. Da se prekrsti čovek, šta drugo.I daleko od toga da je on jedini, samo mi je u komšiluku pa ga često viđam.
December 27, 2025Dec 27 ove papuce (ne znam sta su), sto nosi i staro i mlado. a peta im gola, kao i pola stopala. pa kako nosis to po zimi alo e
December 27, 2025Dec 27 6 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:ove papuce (ne znam sta su), sto nosi i staro i mlado. a peta im gola, kao i pola stopala. pa kako nosis to po zimi alo eTipa ovo:Ne razumem ni ja.