September 16, 2025Sep 16 Kod nas u ofisu su svi obuveni sto znaci da sam ja uvek u carapama i tek ponekad bos
September 16, 2025Sep 16 3 hours ago, bags said:2% totalni überfreakovi koji kupuju hiper bio materijali. Khmmm)))... Taj sam, ali nisam znao majke mi)... Kupio patike klincu, meni se svidele, VEGTUS spanski brend. Posle vidim i da su 100% CRUELTY FREE , veganski proizvod od koze kaktusa i preradjenog kukuruza)).. .
September 16, 2025Sep 16 55 minutes ago, Shan Jan said:Kod nas u ofisu su svi obuveni sto znaci da sam ja uvek u carapama i tek ponekad bos imagine the smell
September 16, 2025Sep 16 Meni su ok minimal sneakers na odelo, npr. nešto poput:Ali ove nove sa đonovima od 5cm i ostale bakandžaste su mi bezveze, koliko god da sam modno tolerantan.
September 16, 2025Sep 16 1 hour ago, Shan Jan said:Kod nas u ofisu su svi obuveni sto znaci da sam ja uvek u carapama i tek ponekad bos Čudi me da se niko još nije žalio na to zbog gljivica
September 16, 2025Sep 16 35 minutes ago, zorglub said:Meni su ok minimal sneakers na odelo, npr. nešto poput:Ali ove nove sa đonovima od 5cm i ostale bakandžaste su mi bezveze, koliko god da sam modno tolerantan.. Uvek je vazniji stil i umece nositi to sto si kupio.. Dva lika u istom outfitu mogu da izgledaju savrseno drugacije. To je moje iskustvo, a uslovno "moda" je periodicno bila ono od cega sam ziveo.Patike "na sve" je deo street fashiona sigurno vise od decenije.Na casual odelo, ili pamucno, laneno ide odlicno. Sve chinos, farmerke kombinacija sa sakoom takodje... ... Ali na klasicnom odelu, sa kvalitetnom vunom 150s naprimer, nije za mene.. To stvarno treba "umeti" nositi, a da ne izgledas kao Edi Rama sa adidas patikama.. .
September 17, 2025Sep 17 metroseksualne/broseksualne sandalebrkenstok, etc.sa ili bez rupe™ za papak (tzv. metroseksualni prsten oko papka)uopste, 1 ideja da flip flops (slippahz gde ja zivim) za plazu i svakodnevno nosenje mora da budu metroseksualizovane™
September 17, 2025Sep 17 Jos sam se nekako navikla sa devojke sa papucama i carapama, ali muski u adidas adilette papucama i carapama ce mi uvek bosti oci (jos jedna zena srednjih godina…). Skoro sam videla par devojcica u martinkama, sunce me ogrejalo, I onda shvatila da se I one nose na sportske bele carape, I to tako da se ona bordura na vrhu gde pise marka jasno vidi iznad cipele. Tacno sam osetila umni napor dok sam pokusavala da to procesuiram…
September 17, 2025Sep 17 8 minutes ago, Hubris said:Jos sam se nekako navikla sa devojke sa papucama i carapama, ali muski u adidas adilette papucama i carapama ce mi uvek bosti oci (jos jedna zena srednjih godina…). Skoro sam videla par devojcica u martinkama, sunce me ogrejalo, I onda shvatila da se I one nose na sportske bele carape, I to tako da se ona bordura na vrhu gde pise marka jasno vidi iznad cipele. Tacno sam osetila umni napor dok sam pokusavala da to procesuiram…navikne se okomeni je decenijama bolo oci kad neko obuje sandale sa carapama Edited September 17, 2025Sep 17 by Mel
September 17, 2025Sep 17 1 hour ago, Bud Stonebraker said:metroseksualne/broseksualne sandalebrkenstok, etc.sa ili bez rupe™ za papak (tzv. metroseksualni prsten oko papka)uopste, 1 ideja da flip flops (slippahz gde ja zivim) za plazu i svakodnevno nosenje mora da budu metroseksualizovane™Koji je ovo jezik?Aramejski?
September 17, 2025Sep 17 Danas ću da odem da radim u košulji kratkih rukava, indija pantalone+suknji (nogavice podignute), patikama nekim mustang, i mantilu
September 17, 2025Sep 17 3 minutes ago, Svemir Zeka said:Danas ću da odem da radim u košulji kratkih rukava, indija pantalone+suknji (nogavice podignute), patikama nekim mustang, i mantilu Je l` moze slika na Perspicu?
September 17, 2025Sep 17 31 minutes ago, Filozof manijak said:Koji je ovo jezik?Aramejski? Dottore, nije Aramejski nego Gibberish