August 29, 2025Aug 29 https://www.instagram.com/reel/DKrzTErN3gK/?igsh=YTAzN2Jhb3BseHpheda budem iskren jednom sam izašao do prodavnice i stidim se priznati al mi se svideo koncept Edited August 29, 2025Aug 29 by kud u maglu Simoviću
September 15, 2025Sep 15 meni je firma dala jedan, nikad u zivotu to nisam nosio ali sam te godine iznosao taj firmin, nekako je isao uz mrljavo vreme.
September 15, 2025Sep 15 Videh danas zenu srednjih godina, vrhunski gradjenu, vrhunski ten, neki polusportski fazon odlicne farmerke gore majica sa nekom sportish jaknom, dole roze papuce na carape, to sam zadnje uocila. Mnogo mi se svidelo kako izgleda, majka skocila na mene napala me kao da cu sad da se stvorim pored nje u papucama sa carapama i oteram je u vecni blam ili tako nesto.Ja sam se inace decenijama cepala tim sandalama a tek papucama sa carapama, uz izrazno misljenje o onome ko bi tako nesto obuo, da bih se danas poigravala tim trendovima dok radim naime, obujem Grubinke sa cirkonima i carape i zavucem noge pod radni sto.Staje danas uopste stav prema tom papuce/sandale + carape kombu? (nisko si pao Nikola da znam) Edited September 15, 2025Sep 15 by Mel
September 15, 2025Sep 15 3 minutes ago, Mel said:Staje danas uopste stav prema tom papuce/sandale + carape kombu? (nisko si pao Nikola da znam)za neverovati, al ti je to sad ultimativni hitprolazim skoro kroz zđinđića i puštam neku omladinu(1./2. razred srednje) na pešačkom, dve devojčice i dva mulca. njih dve obe teksas šorc i dole papuče i sportske sokne(jedna kroksice, druga ove klasik)moraću da probam, samo da nabavim kroksice, vidim da ovi reperi po amerikama svi to noseal kako sam primetio, čarape treba da su sportske belemeni je dugo trebalo, i to sam od skora počeo da praktikujem belu čarapu sa belim patikama uz teksas mahom svetliji kao pantale
September 15, 2025Sep 15 8 minutes ago, Mel said:Videh danas zenu srednjih godinaSta je to u realnim brojevima?
September 16, 2025Sep 16 papuce na carape hejtujemo ovde bar tri god..mada meni su i papauce van plaze/bazena/kupatila za hejt..posebno one tanke i ravne...al stacu, ja sam zena u srednjim godinama
September 16, 2025Sep 16 9 hours ago, Mel said:Videh danas zenu srednjih godina, vrhunski gradjenu, vrhunski ten, neki polusportski fazon odlicne farmerke gore majica sa nekom sportish jaknom, dole roze papuce na carape, to sam zadnje uocila. Mnogo mi se svidelo kako izgleda, majka skocila na mene napala me kao da cu sad da se stvorim pored nje u papucama sa carapama i oteram je u vecni blam ili tako nesto.Ja sam se inace decenijama cepala tim sandalama a tek papucama sa carapama, uz izrazno misljenje o onome ko bi tako nesto obuo, da bih se danas poigravala tim trendovima dok radim naime, obujem Grubinke sa cirkonima i carape i zavucem noge pod radni sto.Staje danas uopste stav prema tom papuce/sandale + carape kombu? (nisko si pao Nikola da znam)Evo i ovde se diskutovalo o toj kombinaciji
September 16, 2025Sep 16 Čarape na papuče su mainstream među decom već dugo.Čarape bele obavezno, i to na sve (čak i crnu obuću ).Da da budu dugačke, one nevidljive što jedva vire iznad patika više nisu to. Čak i kad gore nosiš nešto kratko, kao ta deca što ih je neko gore video na ulici.
September 16, 2025Sep 16 2 minutes ago, Pixisis said:Čarape na papuče su mainstream među decom već dugo.Čarape bele obavezno, i to na sve (čak i crnu obuću ).Da da budu dugačke, one nevidljive što jedva vire iznad patika više nisu to. Čak i kad gore nosiš nešto kratko, kao ta deca što ih je neko gore video na ulici.Ova zena prilicno sam sigurna nije imala bele carape. E sad da me ubijes kakve su tacno bile...
September 16, 2025Sep 16 Kod mene u kancelariji 90% ljudi fura Birckenstock + sve moguce kombinacije carapa a nekih 30% je boso. U gradu ogroman broj ljudi ispod 40 god nosi samo papuce + bele carape. Cak nije ni frka ni ako je kisa ili ako su recimo prljave ili imaju rupe. To je kao neki statement.Drugi trend je da zene nost razne sarene old school adidas patike + muske tamne carape. PS.Doduse ovo je grad bez ikakvog stila i kompleksa sto se tice odece tako da nije ni bitno u sustini sta sam napisao.
September 16, 2025Sep 16 pa bitna im je udobnost i da im noge disu. skandinavci su isti takvi. idu bosi ili u carapama, ili nose neku obicnu obucu u kancu, ili im firma daje papuce. ali najjaci detalj je sal na bermude.
September 16, 2025Sep 16 9 minutes ago, bags said:Drugi trend je da zene nost razne sarene old school adidas patike + muske tamne carape.80% zena nosi sambe. Koliko god su platili za marketing malo je.