yolo Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 sandzacki proizvodi zapravo mesara turkovic, mlekara lav, uzgajivacnica jaja kolasinac i jos par slicnih malih biznisa sa pestera - maksima gorkog kada ides uzbrdo prema 2.ekonomskoj nekih 100m nakon raskrsnice sa juznim bulevarom slicna ali ne sasvim je halal radnja preko puta dzamije u jovanovoj, dosta manje robe ali meso im je odlicno kao i sir
katamaran Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) Oni drze i radnju u Poreckoj? https://www.google.com/maps/@44.817471,20.47844,3a,48.4y,249.69h,85.88t/data=!3m4!1e1!3m2!1sVofaAE0ilvoLyIOwiWwTIQ!2e0 edit: da http://www.turkovic.rs/general.php?category=32 Cini mi se da nisu imali ovoliko prodajnih mesta. Edited January 29, 2015 by katamaran
ajgor Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Za mene je #1 bila pekara Kuki na Bulevaru preko puta ETF-a, čujem da se preselila u 29 novembra, tamo nisam bio. Obožavao sam njihovu krompirušu zbog toga što joj je kora hrskava a ne mrvi se i što je zabibere po mom ukusu (andele andele arriba). Kuki spada u pomenute pekare koji je nude preko celog dana kada traje post, a pre i posle toga može biti al ne mora da znači. Kuki je sad ostao samo na dva mesta, preko puta Beograđanke u Kralja Milana i u Požeškoj preko puta City Halla.
Zavrzan Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 KUKI preko puta ETFa se poceo raspadati cim su ukinuli originalno Prase u cebetu (bila je i neka novija verzija )
clandestino Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 (edited) +1 Edited January 30, 2015 by clandestino
clandestino Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 (edited) Ugao Beogradske i Bulevara, sa one strane gde je Orao, sidje se stepenicima ispod nivoa trotoara, vrlo skucen prostor. Oni koji su probali gibanice hvale ukus al' se zale da su premale. Edited March 2, 2015 by clandestino
darling Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 sto ne kupe dve?! kako uopste moze giba u pekari? ona ako stoji 15 minuta, vec ne valja.
Аврам Гојић Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 sto ne kupe dve?! kako uopste moze giba u pekari? ona ako stoji 15 minuta, vec ne valja. ko ti to reko? ako ima dovoljno vazduha unutra, ako je onako fina i rastresita, može ceo božji dan da bude savršena.
darling Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 ma ne moze, to i jeste problem s njom, sto se spljeska. dok je secem, gledam je kako propada. a fenomenaano izgleda cim se izvadi iz rerne. jedem i ja gibu sutradan, al ne bih kupila ladnu gibu u pekari. evo ova gospodja ocd uocila je problem i nasla resenje: naopaka gibanica (meni je, inace, ovaj recept bzvz.)
ToniAdams Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 pa cim se oladi spljeska se. ja volim zdrati toplu al mi onda krene kiselina :(
Recommended Posts