kgmr Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 mp40 je donator ralphdoma. divna je kucica, ali ne mogu sad o tome.u panici sam malo, donja polovina tela mu je jako slaba, i vuce je. pocelo je pre par sati. ici ce odmah kod veta, ali, znate li, je l' to mnogo los znak? :(
Miralem Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 u panici sam malo, donja polovina tela mu je jako slaba, i vuce je. pocelo je pre par sati. ici ce odmah kod veta, ali, znate li, je l' to mnogo los znak? :(mnogo je los znak.
Mp40 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Nije. To mu je pubertet. Zenski hrckovi su zato lepsi jer nemaju to dole takvo... OK, idi kod veta pa javi.
Nicol Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 u najgorem slučaju, valjda postoji nekakvo kolo za hrčke paraolimpijce, koje može okretat ručicama?
shimpu Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 e stvarno jel ziv...nego mene zanima ko li bi pobedio u duelu izmedju papagaja i hrcka...bila na exploreru super emisija o virtuelnim dvobojima zveri...recimo leopard vs anakonda...medved vs krokodil...tako nesto bi trebalo da se napravi i za minijaturne zivotinje...a ako bi i to bilo popularno onda i za insekte...mrav vs cvrcak...vaska vs buva tako to na tu temu
bup Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 bila je na diskaveriju u nekoj emisiji tipa brainiac i serija borbi beast vs. human. jednom je bio hrcak. covek je pobedio.
yolo Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 rasplakali ste me, ovo je potresnije od esmeralde - ljubav coveka i hrcka ne zna za granice.svakom srbinu po jedan hrcak, tako cemo ponovo postati ljudi. mozda osnujem NGO sa ovakvim projektom.
Mp40 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 U posedu sam eSkluzimnih fotki druga Shimpra the hamstera... cekam odobrenje nadleznih za objavu.
sherman Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 gukni, jel dobro shimpr? izgibosmo od brige.cenim da je sad ok. ne bi valjda ovde kacio slike mrtvog hrcka...koji se pritom zove Shimpr......POzdarv za HHHrcka
yolo Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ako je situacija i dalje losa, da odrzimo jedan forumski moleban za shimpra? evo ja cu ako treba i da se krstim pre toga.... da ne budem nepodoban i da me se izbaci sa istoga.
Recommended Posts