March 27Mar 27 Setlista na prvom koncertu : Yesterday Is Dead and Gone (first time since 2015) The World Is Yours Ravenous War Eternal My Apocalypse To the Last Breath(live debut) Blood Dynasty Bury Me an Angel (first time since 2015) Silverwing (first time since 2015) The Eagle Flies Alone No Gods, No Masters I Am Legend/Out for Blood(Instrumental) Dead Bury Their Dead Blood on Your Hands Enemy Within Liars & Thieves Snow Bound Nemesis Fields of Desolation
March 28Mar 28 Ross the Boss umro do ALS-a. Počivaj u miru majstore 🤘Angry Metal GuyRoss the Boss of Manowar Fame Dead at 72 | Angry Metal GuyRoss the Boss passed away today at the age of 72.
March 30Mar 30 On 20. 3. 2026. at 22:43, Kreator said:Danas im je izašao i premijerni singl. Nije loše, mnogo bolje nego ono njeno solo sranje. Podseća na metalcore, ko da su im aranžmane radili momci iz pokojnog benda The Agonist.Više nije Alisa White Gluz već Alisa Marić :Skroz mi je dobro ovo.Pokupila je dobar gitarski par Alyssa Day, Dani Sophia (tesko moze bolje) i odmah da se ogradim da nisam bas ljubitelj Arch Enemy-ja.Ceka se resto.
April 1Apr 1 Jedna od mojih omiljenih pesama sa albuma Wage of Sins (2002g.) Dead Bury Their Dead je našla ponovo mesto na kocertima AE : Definitivno povratak korenima, Johan Liiva period (Black Earth, 1996g.), sjajna pesma :
April 3Apr 3 Umrla Frančeska, žena Džejmsa Hetfilda. Baš mi žao. Pričao je koliko mu je značila i pomagala da se sastavi kad se raspadao
April 4Apr 4 Ono što svakako nije lažna vest je da je James pre par nedelja zaprosio svoju verenicu pod vodom tokom romantičnog skuba dajvinga:https://people.com/metallica-james-hetfield-engaged-girlfriend-adriana-gillett-underwater-proposal-11926827 Edited April 4Apr 4 by Willow