May 10May 10 Ne znam ali predpostavljam, ona je u AE bila samo zaposlena ali duze je potrajala saradnja.Cim je zaposlena i zarada je znatno manja.Skoro sam bas gledao, bubanjar koji je bio u Trivijumu je otisao posle duze vremena i fanovi odmah trzili razloge za razilazak ali coveku je jednostavno istekao ugovor i otisao iz benda.Verovatno nije pristao na nove uslove.Tako to funkcionise Edited May 10May 10 by jaffar
May 11May 11 https://heatcrimes.bandcamp.com/album/paradise-metalPravoslavni drone metal! Edited May 11May 11 by pariah
May 15May 15 Kao srednjoškolac sam se zalepio za njih, u čemu su mi svesrdno pomoglitm mjetalci, govoreći kako je hardkor brz ali nema muzički kvalitet. Za textove ih boleo kurac i ok, nisam se bunio. Onda se setim Amebixa i Discharge, prvi DRI, za početak, te su neki počeli da lepe nalepnice na gitare. Ustvari, strašna spona između dva sveta, iz koje se rodilo mnogo čega. Odličan je Monolith, iako sam pre za Arise. Crust Punk od mene, retko ali po običaju. p.s. Davno me je ovde neko pitao da li sam išao na Youth Brigade (nisam) u Pinkiju. Pre nekog vremena, dobri stari Đubre mi pošalje skrinšot:
May 19May 19 Cycle - Demo 2026 (Full Demo)01. COLD NEW WORLD 02. TRUTH I HOLD 03. SEE IT THROUGH 04. STILL DRUG FREE Edited May 19May 19 by Meduzalem
May 22May 22 Kad pomenuste Slayer...valja se podsetiti kako je to nekad izgledalo. Butleg koji zlata vredi, posebno zbog publike i obezbeđenja:
May 23May 23 23 hours ago, Mil@n said:Čovek ima 60+ godina, deo je najvećeg benda na svetu i jebe mu se tačno da pogodi svaku notu.
May 23May 23 34 minutes ago, napadaj said:Čovek ima 60+ godina, deo je najvećeg benda na svetu i jebe mu se tačno da pogodi svaku notu. Sve cool brt ali ne mora ni da omaši pola solaže Edited May 23May 23 by Mil@n