March 16Mar 16 Baš me zanima u kakvom je stanju moj omiljeni homoseksualac, tada u Areni se kretao sa štapom. Valjda je pevački u boljem stanju od recimo Klausa Majnea.
March 17Mar 17 Na zvaničnom sajtu Džudasa stoji ipak da se BG koncert održava u Areni. To je već realnija priča od Ušća.
March 20Mar 20 Poklanjam dve karte za večerašnji metal koncert u Dragstoru (premešten iz Zappa Barke). Ako i ne volite symph metal, vredi otići zbog maestralnih Claymorean iz Lazarevca, pravi NWOBHM stare škole:🔥 SATNICA 🔥18:00 - Vrata19:00 - 19:30 - Claymorean19:45 - 20:15 - Oathbringer20:30 - 22:00 - Rhapsody of Fire
March 20Mar 20 On 9. 3. 2026. at 13:34, Willow said:Da razđipamo malo temu dok čekamo kolegu @Kreator da se pojavi da objavi da je Alissa White-Gruz na 8. mart formirala novi bend Blue Medusa sa još dve metalne lepotice.Danas im je izašao i premijerni singl. Nije loše, mnogo bolje nego ono njeno solo sranje. Podseća na metalcore, ko da su im aranžmane radili momci iz pokojnog benda The Agonist. Više nije Alisa White Gluz već Alisa Marić :
March 20Mar 20 On 16. 3. 2026. at 12:30, Nikodije said:Crypta i Crowbar sviraju iste večeri u Bg, 28.7, pa jbtCrypta u Beogradu? Možda i odem ...
March 21Mar 21 Sinoć sam neplanirano otišao na Rhapsody of fire, nije bilo loše. Prvi put sam bio u Dragstoru, dobar prostor za metal onako mračan i raspadnut, sa onim pločicama dole kao u napuštenom bazenu.
March 22Mar 22 On 20. 3. 2026. at 22:43, Kreator said:Danas im je izašao i premijerni singl. Nije loše, mnogo bolje nego ono njeno solo sranje. Podseća na metalcore, ko da su im aranžmane radili momci iz pokojnog benda The Agonist.Više nije Alisa White Gluz već Alisa Marić :De se seti Alise Marić, kako iskusno :). Elem, bila Marić ili Perić, Ališa ima odličan i prepoznatljiv vokal, uz to je preslatka i fotogenična, verovatno u ovom trenutku prva lepotica metala, i držim joj fige da uradi nešto veliko, mada je i ovo što je do sada uradila za svaku pohvalu. Šah-mat je korektna stvar, đene-đene što se kaže, nadam se da će uskoro biti boljih uz koje će ikoračiti iz metalcore-a u neki malo zreliji progresivni melodeath. Imam fiks ideju da bi, recimo, Nergal iz Behemotha mogao za nju da napiše neke stvari koje bi joj baš legle stilski i vokalno, i pomogle joj da ide napred.
March 22Mar 22 Da, ona je odlična pevačica, sjajan i growling i clean vocals. Stage present joj je isto odličan i, da ponovim, dobro je došla arch enemy-ju a i sebi za obostranu promociju. Možda je i ovako bolje, snaći će se ona sigurno na metal sceni, mainstream je sada njena zlatna kuća. Takođe je i "lice sa naslovnice" što bi se reklo, i sjajna komunikacija sa novinarima, opušteni i kvalitetni intervjui itd.... Pošto ne pratim metal po fotogeničnosti moja zamerka ovoj pesmi je da je bukvalno podeljena na dva dela, a to ne volim, pogotovo kad su toliko različiti. Prvi deo je agresivan death metal, dok u drugom delu prelazi na totalni metalcore sa dosta clean vocala. Opet, to je samo početak, solidno je biće to vremenom uigranije i stabilnije...videćemo u kom pravcu konkretno. Što bi se reklo "traže se", nov su bend.