March 11Mar 11 8 minutes ago, Ratamahatta said:Izuzetan albumZa mene u top 10 metal albuma ikada. Edited March 11Mar 11 by Rudolf Pingvinoglu
March 14Mar 14 Biće gaženjePuštene i karte u prodajuNego, na iranskom topiku otkrili reč obliterated, pa sad mora da ide
March 14Mar 14 E sad si se već iskupio, ovi su već ok. Pršte Danci moderni Morbid Angel. Oni malopre su zvučali kao da je otišao plivajući zamajac + lanac na BMW 5 N47.
March 14Mar 14 Obliteration i bratski Nekromantheon su meni trenutno među omiljenim bendovima. Teška gadost od zvuka, baš kako volim.
March 14Mar 14 On 4. 3. 2026. at 8:15, Filozof manijak said:Na primer, Alisa u Lanci me udara svaki put pravo u pleksus, i na mojim listama će uvek biti nekoliko mesta iznad.Kapiram da životno iskustvo i neki lični razvoj menjaju i muzičke preferencije kako vreme odmičeAlice in Chains, barem iz devedesetih je umetnost...Prilagođeno gregorijansko pevanje u dva glasa pomešano sa metal/bluzom plus "niže štimanje" gitare . Upotreba i tzv. komplementarnog kontrasta u brojnim pesmama, a koji zapravo i daje kvalitetnu neobičnost (npr. u pesmi Again, na mračnu atmosferu se dodaje lagani dribling u vidu Doot-doot, yeah kao otpuštajući momenat...)Cantrell kao glava, Layne kao ikona. Jedna životna priča...Od početnog stava do samouništenja. Gledao sam Cantrella solo prošle godine, najveća impresija su puni vokali (sva četvorica iz prednje linije stalno su pri mikrofonu). I ovaj poslednji Cantrellov solo album mi je sasvim korektan.
March 16Mar 16 Top je ova vest za Džudase, mada m Ušće čudan izbor za njihov samostalni koncert. Kad bi uleteo neki specijalni gost tipa Helloween to bi već bio drugi par cipela. I ovaj datum pred kraj avgusta, da li to znači da će svirati u okviru Bir Festa?