May 6May 6 5 hours ago, napadaj said:Kakva je sad ovo sprdačina Ako ovo nije prvoaprilska šala, a davno je prošao 1.april, verovatno je procenila da nema perspektivu sa tim svojim bendom koji je osonovala. Ili hoće da fura i jedno i drugo (Meduze) pa šta bolje ide da se na to fokusira.... Biznis je biznis. By the way, Ova gore okačena pesma je po meni smešna, uopšte taj stil muzike. Stvarno ne kapiram tu vrstu muzike, ali očigledno "radi" u mejnstrimu i ima publiku. Pare su pare, jbg. Power metal ... šta je sledeće kad se predomisli? Da ide kod dečka u Misfitse? Taj bend u zmajevom gnezdu očigledno ima svoju publiku, vole ljudi tamburicu pet da piči na milion obrtaja. Ima publika za ovo, ima i para --- VOZI !!! Edited May 6May 6 by Kreator
May 7May 7 Dragonforce je kultni bend, ali power metal nije popularan žanr i mnogo je popularniji melodic death. Eto taj Arch Enemy na Instagramu prati preko 750.000 ljudi, a Dragonforce oko 260.000. Verovatno i oni hoće da idu na to da nabiju popularnost angažovanjem pevaljke koja dobro izgleda, ko što Arch Enemy rade decenijama.
May 9May 9 Izuzetno rokanje sinoć u Festu. Agent steel + domaći Space eater koji zvuči baš dobro Edited May 9May 9 by Nikodije
May 9May 9 Pride ih otkačio njihov gitarista pa uskočio lik iz Space eatera. Nema veze, sve je to rokenrol.
May 9May 9 Kamenjari su bili super sinoć, čak i u AcoPejovićevskoj Zappa bazi. Set lista sastavljena uglavnom od novijih pesama, dobar zvuk i prostor prilagođen bendu koliko je moguće. I pivo od 600 din i konobari sa ajncerima u vazduhu.
May 9May 9 4 hours ago, Nikodije said:Pride ih otkačio njihov gitarista pa uskočio lik iz Space eatera. Nema veze, sve je to rokenrol.Matković nam reče i da su bukirali tri dana kod njega u studiju, pošto im je prvi datum na turneji. Sajris nije hteo da dođe, kaže: "Neću da idem kod fana u studio" Edited May 9May 9 by napadaj
May 9May 9 Btw juče sam prvi put pomislio da možda ne bi bilo loše imati čepiće za uši. Uvek mi je izgledalo gej kad to vidim, al sinoć mi je buka spržila mozak. Ili možda starim.
May 9May 9 16 minutes ago, Nikodije said:Btw juče sam prvi put pomislio da možda ne bi bilo loše imati čepiće za uši. Uvek mi je izgledalo gej kad to vidim, al sinoć mi je buka spržila mozak. Ili možda starim.Starimo svi, ali je činjenica i da su današnji sistemi ozvučenja vrlo jaki, da su naši prostori jako retko (skoro nikad) akustički prilagođeni koncertima, da tonci nisu uvek vični akustici prostora, da može da se desi da ti dođe tonac kreten koji iz samo njemu znanog razloga sprži prejakim ozvučenjem celu publiku (KC Grad, El Perro pre par godina)...lično ne koristim čepiće nego mi obične bubice za telefon posluže za zaštitu kada zatreba. Sinoć je u Žaba barci sve bilo lepo podešeno. Evo ga i vidoje:
May 10May 10 On 6. 5. 2026. at 22:26, Kreator said:Ako ovo nije prvoaprilska šala, a davno je prošao 1.april, verovatno je procenila da nema perspektivu sa tim svojim bendom koji je osonovala. Ili hoće da fura i jedno i drugo (Meduze) pa šta bolje ide da se na to fokusira.... Biznis je biznis. By the way, Ova gore okačena pesma je po meni smešna, uopšte taj stil muzike. Stvarno ne kapiram tu vrstu muzike, ali očigledno "radi" u mejnstrimu i ima publiku. Pare su pare, jbg. Power metal ... šta je sledeće kad se predomisli? Da ide kod dečka u Misfitse? Taj bend u zmajevom gnezdu očigledno ima svoju publiku, vole ljudi tamburicu pet da piči na milion obrtaja. Ima publika za ovo, ima i para --- VOZI !!!Slusao sam njen intervju gde prica da mora da radi vise projekata da bi se zivelo, niti ce uslovljavati clanice (preostale cetiri od Meduze), ako budu imale bolje angazmane, surovo je ali je tako.Elem Meduza se kompletirala, skroz zenski bend, ocekujem dosta.
May 10May 10 3 hours ago, jaffar said:Slusao sam njen intervju gde prica da mora da radi vise projekata da bi se zivelo, niti ce uslovljavati clanice (preostale cetiri od Meduze), ako budu imale bolje angazmane, surovo je ali je tako.Elem Meduza se kompletirala, skroz zenski bend, ocekujem dosta.Mislio sam iskreno da tu leži mnogo veća lova i da joj je, za početak, bilo čak i dovoljno da sama nastupa, bez Meduze benda. Na kraju se ispostavilo da čak nije dovoljno ni što je oformila bend. Da, ja sam pratio ranije intervjue sa njom u AE i pričala je o surovosti metal scene ali mislio sam da priča o odnosima i "podmećanju klipova" a ne konkretno o zaradi. Na kraju se ispostavilo da tu čak i nema toliko para koliko sam mislio. Zato je AE stalno, već godinama na turnejama čim izdaju album, a izdaju ih često, skoro na svake dve-tri godine.