April 29Apr 29 3 hours ago, Willow said:Legendarni su ti albumi Sabata sa Diom . Sad me podseti ovaj koncertni snimak, slušao danas Zver nad Hammersmith-om od Mejdena, čoveče kako praše, pakao, kao mašina su, ubedljivo najbolje njihovo live izdanje, šta ti je jbn mladost i glad za dokazivanjem.Tako je. U naponu snage, i jurišaju na ceo svet. I još Clive Burr za bubnjevima.Meanwhile, Kamenjari uskoro sviraju:
April 30Apr 30 95-year-old Star Trek icon William Shatner has recruited former Slayer drummer Dave Lombardo for his upcoming heavy metal album.Also newly confirmed for the album today is Disturbed bassist John Moyer, while Adam Hamilton (L.A. Guns, Brian Jonestown Massacre) will lead the production team alongside Brian Perera, President of Cleopatra Records. Artists already announced for Shatner's album include Rob Halford, Zakk Wylde, Ritchie Blackmore, Henry Rollins, and posthumous appearances from Edgar Froese and Wayne Kramer. Shatner and his assembled cast will perform versions of tracks by Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest and many more.Sounds like fun!
April 30Apr 30 13 hours ago, ragasto said:Meanwhile, Kamenjari uskoro sviraju:Mnogo su pali otkad je Nefas otišao, velika šteta.
April 30Apr 30 1 hour ago, Willow said:Legendarni su ti albumi Sabata sa Diom . Sad me podseti ovaj koncertni snimak, slušao danas Zver nad Hammersmith-om od Mejdena, čoveče kako praše, pakao, kao mašina su, ubedljivo najbolje njihovo live izdanje, šta ti je jbn mladost i glad za dokazivanjem.Nisam ih gledao uživo sa Gladom, baš me zanima na šta to sad liči. Jbg, ovaj je otišao, nije kraj sveta iako one tekstove neće niko nadmašiti. Dobro je što su se sa Nefasovim odlaskom promenili koliko je bilo moguće.@napadaj Edited April 30Apr 30 by ragasto
April 30Apr 30 1 minute ago, ragasto said:Nisam ih gledao uživo sa Gladom, baš me zanima na šta to sad liči. Jbg, ovaj je otišao, nije kraj sveta iako one tekstove neće niko nadmašiti. Dobro je što su se sa Nefasovim odlaskom promenili koliko je bilo moguće.@napadajGledao sam ih tri ili četiri puta s njim u poslednjih nekoliko godina, ali nije to to.Ne sviđa mi se promena, bili su tako dobri na Nekrozi i Teatru apsurda, a onda pad.
April 30Apr 30 Moguće je da je ovaj malo ispao iz forme, bar mi se tako čini po YT klipovima sa krš zvukom...ali to može da se nadoknadi vežbom. Kao vokal je svakako bolji od Nefasa, valjda i uživo. Ono što meni smeta je da mi album najbolje zvuči sa Tidal-a a imam i ploču i flac. Valjda se albumi danas tako snimaju...Za tekstove...Nefas je napisao neke od najsnažnijih lirika koje se u tom žanru mogu zamisliti, pa i šire. Bukvalno Bora Đorđević našeg metala. Dobro je da se i to promenilo kad već nije moglo drugačije, i svakako je bolje od narodnjačkih Gavranova.
May 3May 3 Verovatno svako ima neki krš lajv koji obožava, a meni je na prvom mestu to Under a Pale Grey Sky. Loš izbor pesama, jer je Roots potpuno zatrpao setlistu, Maksov odlazak koji je usledio praktično dok su silazili sa bine, izbacivanje albuma bez saglasnosti benda, jer je Roadrunner hteo samo da ih skine sa ugovora... Al na mladotinejdžerskog mene je ostavio neverovatan utisak i još uvek ga volim isto ko pre 20+ godina.open up your mind and go your own way open up your mind and go your own way open up your mind and go your own way
May 3May 3 @pariah http://news.bbc.co.uk/cbbcnews/hi/newsid_6180000/newsid_6180500/6180532.stm"A young boys' football team have got some hardcore support for their next match - from world famous heavy metal band Motorhead.The under-10s team, called Greenbank FC, are being sponsored by the rockers. The band's lead singer, called Lemmy, has given the boys permission to wear a black Motorhead footy kit on the pitch - complete with a scary skull logo." Edited May 3May 3 by Klara