April 18Apr 18 Ali je tako i nastala legenda. Bon je stalno pijuckao. Na koncertima šampanjac, privatno vodku i viski...Sedamdesetih su morali prenaglašeni poroci kao sastavni deo navika ljudi koji žive za i od r.n.r... Edited April 18Apr 18 by alkibijad
April 18Apr 18 4 hours ago, alkibijad said:Kako ono beše za Bona...19. februara u Renou 5previše vodkei pravac na drugi svet...
April 20Apr 20 Dopada mi se što na koncertima po Japanu i Kini sviraju najviše stare pesme. Lauren je odlično otpevala ove dve stare Johanove pesme. Nisu se zezali kad su rekli da sa Lauren idu sada back to the roots.Čestitke i za osobu koja je ovo snimala. Odlični snimci, zaista. Edited April 20Apr 20 by Kreator
April 21Apr 21 Jbt koliko sam voleo taj Reaper album, sad ga preslušavam posle x godina. Sećam se leta 94. u Đenovićima, bukvalno sam trčao sa plaže u smeštaj da slušam
April 24Apr 24 Baš je bilo dobro. Nisam znao da je koncept da sviraju ceo Tunes of war, utoliko je bilo bolje
April 29Apr 29 Dobro jutro,braćo po rifu. Tek sad vidim temu, kakav danak neiskustvu.Elem, da se i ja upišem. Čekajući dokumentarac o Mejdenima
April 29Apr 29 Legendarni su ti albumi Sabata sa Diom . Sad me podseti ovaj koncertni snimak, slušao danas Zver nad Hammersmith-om od Mejdena, čoveče kako praše, pakao, kao mašina su, ubedljivo najbolje njihovo live izdanje, šta ti je jbn mladost i glad za dokazivanjem. Edited April 29Apr 29 by Willow