February 17Feb 17 Ma naravno, zezam se malo, a malo i ne - čak ni psy trance ne izaziva pomisao na droge, ali Ministry zvuče onako kako ja zamišljam stanje drogiranog čoveka.Rio Grande Blood me je uveo u Ministry kad je izašao i još uvek mi je omiljeni uz ΚΕΦΑΛΗΞΘ.
February 17Feb 17 Nego, ne znam koji je prikladniji topik. Ima li još poštovalaca benda Refused? Vodi se valjda kao hard core, ali meni su oni jedan od bendova koje nemam pojma gde da svrstam ni žanrovski, ni da uopšte liči na nešto drugo. Recimo kao što su Taproot ili Helmet ili Snot. I naravno epic
February 17Feb 17 On 3. 2. 2026. at 21:34, Willow said:Nema kolege Kreatora da iskomentariše novi album Kreatora… Meni sasvim korektan uradak, zdrava doza divljaštva protkana pomalo nezgrapnim melodijama, ali fino vozi. Pohvala Miletu, Ventoru i ekipi. U skupu kvalitetom relativno izjednačenih numera bez velikih uspona i padova, za sada se ističe Barbarian, odlična stvar.Novi Kreator - 1. deo :Krushers of the World (ujedno i naslov albuma) - 6.0 /10. Spora pesma, onako praznjikava, ali safe mode ... da je ne mrziš.Seven Serpents -7.5/10 - Ovo je već u mom fazonu, dosta brza sa menjanjem ritma. Vidi se da u Petrozi, Ventoru i ekipi još ima snage. Satanic Anarchy - 7.5/10 - Malo melodičnija sa dosta brzih ritmova. Kod mene prolazi itekako. Refren mi malo vuče na nežniji metal ali ok.Tränenpalast" (featuring Britta Görtz) - 6,5/10 - Britta Görtz je nemačka death metal pevačica melodeath grupe Hiraes iz Osnabruck-a (Nemačka). Pa ne znam... opet neka safe pesmica samo ne znam šta će im melodeath pevačica za ovo? Hiraes piči neku kombinaciju Arch Enemy, In Flames, Dark Tranquility sa dosta Blast Beat-a u svojim pesmama .... a ova pesma... Bolje da je zvao Joan Jett ili Litu Ford (mala šala). Pesma me podseća na neku random pesmu Sodoma sa albuma The Saw is the Law.Barbarian - 8.5 / 10. Ova mi se baš sviđa. Brza pesma sa dosta promena ritma, refren je dobar. I ovaj sporiji ritam u sredini je dobar pa prelaz u pleasure to kill ubitačan ritam, pa spuštanje ponovo.. Pojedini delovi pesme me podseća malo na when the sun burns red, koja mi je jedna od omiljenih. Sve u svemu vrlo dobra pesma. Čim budem ugrabio vreme nastaviću i drugi deo albuma....
February 17Feb 17 On 29. 1. 2026. at 15:12, Sludge Factory said:Megadeth je uvek bio najpankerskiji od tih bendova i ova pesma je uradjena vise u tom maniru i ceo novi album vise vuce na tu stranu, to podrazumeva i produkciju i miks i pristup i stav, te tako to i posmatram.CTE, Youthanasia i Cryptic su stravicni albumi. Cak sam i Risk zgotivio vremenom. Po meni im bolje lezi taj blazi i sporiji tempo nego stil pre toga. United Abominations sam zadnje slusao, tu su opet poceli da shreduju do besvesti, samo s lepom produkcijom. Prerastao sam taj stil i zvuk i nisam vise nikad pustio nista odnjiS ova 3 navedena albuma ima bar jedno 20 hitova, prosto ne znam sta bi pre uzo za singl da sam birao
February 20Feb 20 Ceo dan na fejs mi iskaču objave za novi album Nevermore, ajd da vidim kakva je postavka i tek sada sam saznao,ili sam to potpuno zaboravio , da je Warrel Dane pokojan skoro deset godineBaš sam se izbedačio . I Sanctuary je bio sjajan bend . Šteta veliki majstor A Arch enemy ponovo zaposlili cupi da radi muški posao ,Evo Davidian u njenoj verziji
February 20Feb 20 Treci singl sa novog albuma je objavljen, video klip je drugaciji od svega sto smo do sada radili, lol
February 21Feb 21 On 2. 12. 2025. at 0:21, Kreator said:Michael Ammot ako opet juri pevačicu neka uzme Lauren Heart. Ima neverovatno dugačak growling, kontinuirani growl bez pauze skoro minut, kontrola dijafragme neverovatna.Alisa je za nju mala crvenkapa.Lauren je pure evil.I tako.... Rešio Michael Amott da posluša moj glas razuma. Lauren Hart je bila jedino logično rešenje ako žele bolju pevačicu od Alise white Gluzz. Pesma je naravno odličan, a koliko ona ima dubok growling možete čuti i u sledećoj pesmi : Može solidno da otpeva i clean vocal (od 1:50) : A uživo imate u onom postu što je okačio @Fakundo Sava gde je bolje otpevala Davidian od Robb Flynn-a što je i on priznao u jednom intervjuu.S obzirom da Michael vuče korene iz Carcass-a nadam se da će mu Lauren ostati do kraja karijere. Lauren nije nametljiva i dosadna ko Alisa koja ističe sebe nonstop u prvi plan. Da ponovim dovođenje Lauren u Arch Enemy je bio sasvim prirodan proces, ovim bi trebalo da se Arch Enemy vrate na pravi put gde su se izgubili malo odlaskom Angele Gossow još tamo 2014.g. Dobro, bilo je tu dobrih pesama, uspeo je Amott da pokupi pare ulaskom u mainstream metala sa njom. Na kraju će se valjda i njoj isplatiti da naplati solo karijeru.Puno sreće im želim a Amott-u ću da ispostavim račun
February 22Feb 22 A sada sam se setio zašto mi je Once Human na subscribe ,iako ih nikad nisam slušao Zbog ranih radova Lauren Hart . Pre hard cora je bio softcore
February 22Feb 22 Nedjeljom ujutru bogohulimo na nivou: Geografski je ovo iz Francuske, a kreativno iz visokih sfera snoviđenja, inspiracije i vještine slaganja moćnih rifova, ritmova, instrumentalnih i vokalnih harmonija. I na sve to - solo projekat. Muziku opisuju kao post black metal, a album Spiritual Instict je čekiran kao remek-djelo, nego šta. Таласи мора оклоп су. Штит, када дан изблиједи.Толико оружја, толико ледених сјечива,На мегдан звјерима дивљим, изрезани.
February 22Feb 22 Meni taj Alcest oduvek mnogo njanjav i nikakav. Drugi Francuzi sotonjare na mnogo bolje načine:
February 22Feb 22 Jedva čekam da lauren otpeva ovo. Kombinacija Slayera i Morbid Angela. S obzirom da su menadžerka Angela i Michael najavili back to the roots bukvalno od Johana Live pa do 2014 ima da pršti na sve strane.