February 4Feb 4 3 hours ago, Willow said:Da li je korektnije reći Megasmrt ili Megasmt, budući da u nazivu Megadeth nedostaje ono A u sredini reči death?Megasmrt ipak. To A fali zbog simetrije a u izgovoru se nista ne menja.
February 7Feb 7 Car! Nisam iznenađen time što nije prepoznao Helmet, oni su ostali malo ispod radara, iako su fenomenalni.
February 16Feb 16 Kad bi me neko pitao šta je ost za bleak future, post-nuclear warfare world, ja bih mu pustioThey live without hopeStaring in the face of condemnationLaughter fills the sky instead of rainLive my life alone in resignationArms outstretched for those who cannot sayScarecrowCrucified and left in isolationPictures of our lost moralityScarecrowEyeless stares invite this whole damnationRotting corpse of inhumanityScarecrow...
February 16Feb 16 Najbolja je svakakoBlood keeps drinking awayCertain of its destinationDriving through New Orleans at nightGotta find a destinationJust one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix)Life keeps slipping awayFighting in a war with damnationPoised, keep cutting awayI'm looking in through to salvationJust one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix, one fix)Just one fix (one fix, one fix, one fix)U životu nisam probao bilo kakvu drogu, ali me Uncle Al aktivno podstiče da razmišljam o tome
February 17Feb 17 Slažem se sa obojjcom, osim sa napadajevom poslednjom rečenicom u drugom postu Nije možda baš za ovaj topik, ali jeste. Meni je super drugi album kad su netom skrenuli kod industrijalnog Albukerkija.